Tom Holland reagerer på den hårde modtagelse af sin nye serie: »Det var et slag i ansigtet«

Tom Holland reagerer på den hårde modtagelse af sin nye serie: »Det var et slag i ansigtet«
'The Crowded Room'. (Foto: Apple TV+)

Den skulle have været Tom Hollands store chance for at vise nye sider af sit talent. Men prestigeserien ‘The Crowded Room’ på Apple TV+ har fået en særdeles hård medfart af de internationale anmeldere.

I et interview med The Hollywood Reporter kommenterer Holland den negative modtagelse, som er noget uvant for den roste superstjerne:

»Det var et slag i ansigtet. Jeg læste anmeldelserne og tænkte: ‘Wow, det er en dårlig anmeldelse’. Nogle gange er der nogle forsonende kvaliteter, men der var bare intet«, siger Holland.

I serien spiller Holland en mand med identitetsspaltning – en rolle, der er baseret på den virkelige person Billy Milligan. Og transformationen var så opslidende, at Holland annoncerede, at han havde taget et års pause fra skuespil efter optagelserne.

Men det er altså ikke noget, anmelderne har kunnet mærke. Holland tror dog på, at serien med tiden vil blive set i et positivt lys:

»Der skal nok komme gode anmeldelser. Det skal der. Jeg forsøger at have en sund tilgang til den slags og respektere alles meninger«, siger han diplomatisk.

‘The Crowded Room’ kan ses på Apple TV+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af