Bob Marley-biopic viser fredssang og mordforsøg – se første trailer til ‘One Love’

Bob Marley-biopic viser fredssang og mordforsøg – se første trailer til ‘One Love’
'Bob Marley: One Love'. (Foto: YouTube-screenshot)

Gør dig klar til at jamme og måske også fælde en tåre eller to, når reggae-legenden Bob Marley genopstår i den kommende biopic ‘Bob Marley: One Love’.

Kingsley Ben-Adir, der før har spillet Malcolm X i ‘One Night in Miami’, spiller den jamaicanske sanger i historien om, hvordan han gjorde reggae til et verdensomspændende fænomen. ‘No Time To Die’-stjernen Lashana Lynch spiller Marleys kone Rita Marley.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen følger Marley fra karrierens start, og i den første trailer ser vi ham fylde stadions, begå sig i fine selskaber og møde kærlighed såvel som vold i det krigsramte hjemland, hvor han blev forsøgt myrdet i 1976.

Reinaldo Marcus Green, der stod bag den Oscar-vindende ‘King Richard’, instruerer den biografiske fortælling.

Bob Marley døde i 1981 af modermærkekræft. Hans enke Rita Marley, sønnen Ziggy Marley og hans mor Cedella Marley er medproducere af filmen.

På en filmkonference tidligere i år udtalte Ziggy Marley (via Indiewire), at det var stort at bringe historien til biograflærredet »som producer af filmen, men også som en steward for min fars utrolige eftermæle – budskabet om fællesskab og kærlighed er så vigtigt som nogensinde«.

‘Bob Marley: One Love’ er sat til biografpremiere i USA 12. januar 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af