Glæd dig – internationale anmeldere falder i svime over ‘Mission: Impossible 7’

Glæd dig – internationale anmeldere falder i svime over ‘Mission: Impossible 7’
'Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One'. (Foto: Paramount Pictures)

Forventningerne er skruet helt op, når Tom Cruise i næste uge udfører, hvad filmholdet selv kalder, »filmhistoriens største stunt« i den nye ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning’.

For at dømme på de internationale anmeldere, der har fældet dom over filmen indtil videre, er der en actionoplevelse af de helt store i vente.

I britiske The Guardian giver Peter Bradshaw topkarakter og konstaterer: »Tom Cruise gør det bare bedre«. Han kalder actionfilmen et »skandaløst underholdende spektakel«, der er lige så mageløst som sit centrale stunt:

»Tom Cruise har på egen hånd overbevist os om, at actiongenren har en ny kilde til respekt og formål – box-office-frelseren af den levende biografoplevelse«, lyder Bradshaws ros videre.

The Wrap er også helt oppe at ringe og roser filmens fart og tekniske finesse: »Med actionscener der får dig til at tabe kæben og et pulserende lyddesign, leverer Christopher McQuarrie en af sommerens bedste biografevents«, skriver deres kritiker.

Indiewires anmelder David Ehrlich giver karakteren B+ med ordene:

»Denne ekstravagant underholdende Dolby-sæbeopera rammer det, ‘Mission: Impossible’-franchisen gør bedst, på kornet«

Det amerikanske filmmedie Deadline synger også med i jubelkoret og kalder filmen »toppunktet af Hollywood-actionfilmkunst«.

»Det skorter ikke på god gammeldags filmmagi«, skriver Varietys anmelder, mens kritikeren fra Roger Ebert kalder ‘Mission: Impossible 7’ for »latterligt fornøjelig«.

‘Mission: Impossible – Dead Reckoning’ er den første del af filmseriens store finale. Foran kameraet forenes Cruise med sine faste ‘Mission Impossible’-medskuespillere Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson og Vanessa Kirby. Hayley Atwell (‘The First Avenger’) og Pom Klementieff (‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’) er blandt de nye tilføjelser til rollelisten.

‘Mission Impossible – Dead Reckoning Del 1’ er instrueret af Christopher McQuarrie og får premiere 13. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af