’50 Shades of Grey’-stjerne om venskab med Robert Pattinson: »Jeg var nok rimelig misundelig«

’50 Shades of Grey’-stjerne om venskab med Robert Pattinson: »Jeg var nok rimelig misundelig«
Jamie Dornan til Toronto Film Festival i 2021. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Det kan måske lyde som fanfiction, men Robert Pattinson og ’50 Shades of Grey’-skuespilleren Jamie Dornan er gamle venner. Faktisk boede de sammen i London tidligt i deres karrierer.

I et interview med Wired i forbindelse med sin rolle i Netflix-filmen ‘Heart of Stone’ med Gal Gadot kommenterer Dornan populære Google-søgninger, og det får ham til at komme omkring sit gamle venskab med Pattinson.

»Jeg har kendt Rob altid. Han er en meget god ven. Jeg elsker ham. Jeg synes, han er en af de mest investerede og spændende skuespillere, vi har«.

Den irske skuespiller fortalte dog også, at det ikke var helt let at se på, mens der gik ild i vennens karriere, og hans egen ikke gik helt så stærkt. De var del af en rimelig utrolig vennegruppe af unge ukendte skuespillere i sin tid, der også bestod af folk som Andrew Garfield, Eddie Redmayne og Charlie Cox (‘Daredevil’).

»Jeg var nok rimelig misundelig på et eller andet tidligt tidspunkt. Vi var alle sammen venner dengang i London, og Rob var på vej nogle steder hen, og det var vi ikke«.

Mens Pattinson brød enormt igennem med ‘Twilight’ allerede i 2008, kom Dornans brede gennembrud senere med ’50 Shades of Grey’-filmatiseringen i 2015. Han har senest vakt opsigt med sin rolle i Kenneth Branaghs Oscar-nominerede ‘Belfast’. Han understreger, at han kun har kærlighed til overs for sin gamle ven.

»Jeg synes han er den sødeste fyr i verden«, lyder det fra Dornan.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af