‘Black Panther’-stjerner mindes Chadwick Boseman: »For tre år siden oplevede jeg en dyb smerte«

‘Black Panther’-stjerner mindes Chadwick Boseman: »For tre år siden oplevede jeg en dyb smerte«
'Black Panther'. (Foto: Marvel)

Det er tre år siden, verden mistede Chadwick Boseman, hvilket fik mange til at ty til tasterne for at hylde ‘Black Panther‘-stjernen.

Lupita Nyong’o, der spillede sammen med Boseman i filmen ‘Black Panther’ fra 2018, delte mandag et sort-hvidt billede på instagram, som de tog sammen i Sydkorea.

»For tre år siden oplevede jeg en dyb smerte, da jeg hørte nyheden om Chadwick Bosemans død. Fortvivlelsen var så intens, at det tog flere måneder at stole på følelsen af glæde igen«, skriver Lupita Nyong’o på instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Indlægget var ikke kun fyldt med sorg, men i stedet ønskede hun også at fejre det liv og de glæder, de delte sammen og som han gav til verden.

»Døden er svær at forstå, måske endda sværere at acceptere. Men kærligheden, der blev genereret af det liv, han levede, vil nære hver årsdag, der markerer hans fravær«, skriver hun.

Den Oscar-vindende skuespillerinde fra ’12 Years a Slave’ er ikke den eneste der har hyldet stjernen.

‘Black Panther’ kollega Letitia Wright og Bosemans enke, Simone Ledward Boseman, hyldede også Chadwick Boseman, som døde af kræft som 43-årig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af