Den danske Netflix-serie ‘Skruk’ får sæson to med Josephine Park i front

Den danske Netflix-serie ‘Skruk’ får sæson to med Josephine Park i front
Josephine Park i 'Skruk' sæson 1. (Foto: Tine Harden)

Der er dømt baby, barsel og lortebleer, når anden sæson af ‘Skruk’ får premiere på Netflix.

Opfølgeren til den danske Netflix-serie blev annonceret på tv-festivalen i København i går.

Af den officielle synopsis fremgår det, at anden sæson fortsat følger fertilitetslægen Nana (Josephine Park), der nu har et barn på to måneder, men som desværre ikke sætter pris på barselstilværelsen.

Nana får tigget sig sit job tilbage, men er nødt til at alliere sig med sin mor for at passe babyen, hvilket viser sig at være et partnerskab sendt fra helvede.

Samtidig spøger det forliste forhold til Mathias i kulissen, mens hun på arbejdspladsen udkonkurreres af den nye stjernelæge Hampus. Der er med andre ord masser af drama i støbeskeen.

‘Skruk’ sæson to er skabt af Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer, der også stod bag første sæson. Om den kommende opfølger fortæller de:

»Vi er vildt stolte og glade over at skulle lave en sæson to af ‘Skruk’. Vi elsker jo Nana og følte slet ikke, at vi var færdige med at udforske hendes karakter eller fertilitetsklinikken som arena, for der er så mange vigtige historier fra det sted, som vi gerne vil dele. Nu har vi muligheden for at folde en masse nye skæbner ud – og samtidig lade vores faste karakterer fra sæson et presse grænserne for både komik og drama endnu mere«.

‘Skruk’ sæson to har ikke fået en officiel premieredato endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af