‘Game of Thrones’-stjerne tager afstand fra seriens sidste sæsoner

‘Game of Thrones’-stjerne tager afstand fra seriens sidste sæsoner
Kit Harington og Conleth Hill i 'Game of Thrones'. (Foto: HBO)

Det er efterhånden blevet en så bredt accepteret sandhed, at ‘Game of Thrones’ tabte sutten de sidste sæsoner, at selv seriens skuespillere tør stemme i for åben mikrofon.

Arya-skuespiller Maisie Williams har tidligere udtalt, at serien faldt sammen til sidst, og nu er det manden bag den intelligente eunuk Varys, Conleth Hill, der bekender kulør – og særligt udtrykker skuffelse over, hvordan hans egen karakter blev behandlet mod slutningen.

»Jeg troede, jeg havde gjort noget galt. Helt op til de sidste to sæsoner havde jeg ingen klager overhovedet. Jeg var bare frustreret over de sidste par sæsoner, fordi Varys ikke var den alvidende karakter, han havde været«, siger han i et interview med The Sunday Times.

Skylden for de ukurante sidste sæsoner tilskrives især, at hovedforfatterne D.B. Weiss og Dave Benioff ikke længere havde George R.R. Martins bøger at læne sig op ad og ikke konsulterede forfatteren i tilstrækkelig grad.

Conleth Hill giver til The Sunday Times et supplerende bud på, hvorfor det kørte skævt:

»Jeg tror, at forfatterne ville afslutte serien på én måde, og HBO ville noget andet. Jeg føler, at den sidste sæson var lidt forhastet. Jeg var utrøstelig, men nu har jeg det fint med det«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af