Hollywood-strejke har tvunget ‘Pose’-stjerne til at sælge sit hus

Hollywood-strejke har tvunget ‘Pose’-stjerne til at sælge sit hus
Billy Porter ved Emmy-uddelingen 2021. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Skuespiller Billy Porter er en skikkelse de fleste vil genkende, og som udover sin Emmy-belønnede rolle i serien ‘Pose’ og prisvindende teaterroller er fast inventar på røde løbere og catwalks.

Han har dog fortalt, at han er blevet nødt til at sælge sit hus i forbindelse med den store strejke i Hollywood, der indbefatter både skuespillere og manuskriptforfattere.

Porter kritiserer i et interview med The Evening Standard de dårlige vilkår i streamingbranchen, hvor størstedelen af skuespillere ikke kan leve af de lave lønninger, mens eksempelvis Disneys chef Bob Iger tjener millionløn.

»Jeg har ikke ord for det, men fuck dig. Det er ikke brugbart, så jeg har holdt min mund lukket. Jeg har ikke deltaget, fordi jeg er så rasende«

Porter har befundet sig i London, mens strejken har stået på, men planlægger at deltage i demonstrationerne, når han vender tilbage til USA. For selvom han er et kendt navn og ansigt, har de dårlige vilkår og strejken også konsekvenser for ham.

»Hvis det lyder som, ja, en millionær der prøver at få flere millioner, så har Billy Porter nyt til dig. Jeg bliver nødt til at sælge mit hus«, fortæller han.

I interviewet bekræfter Porter, at det er hans situation lige nu, hvor de projekter han havde i kalenderen er usikre. Blandt andet en rolle som den kendte forfatter James Baldwin i en biopic.

Skuespilleren refererer desuden til en anonym udtalelse fra en Hollywoods store studiechefer, der ifølge Deadline fortalte, at ledelsens plan er at stå fast, indtil de strejkende begyndte at »miste deres lejligheder«.

»Jeg skulle have været med i en ny film og en ny tv-serie med start i september. Intet af det kommer til at ske. Så til den person der sagde, ‘vi skal sulte dem, indtil de bliver nødt til at sælge deres lejligheder’, I har allerede udsultet mig!«, udtaler skuespilleren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af