Margot Robbie fik næsten rolle i ’American Horror Story’

Margot Robbie fik næsten rolle i ’American Horror Story’
Margot Robbie til premiere på 'Barbie'. (Foto: Samir Hussein/Getty Images)

Anden sæson af Ryan Murphys horror-antologiserie ’American Horror Story: Asylum’ kunne have haft Margot Robbie på rollelisten.

Den akutelle ‘Barbie’-stjerne gik ifølge castingchef Eric Dawson til audition på serien, der fik premiere i 2012, men fik ikke rollen på trods af en imponerende præstation.

Dawson fortæller i podcasten ‘In the Envelope: The Actor’s Podcast’ (via IndieWire), at Robbies audtion gjorde et stort indtryk på ham: »Margot er nok én af mine yndlingsauditions nogensinde, og det var lige før hun brød igennem. Hun var sådan en stjerne«.

Hvilken rolle hun gik efter, og hvorfor hun i sidste ende ikke fik den, afslører han ikke.

Kort tid efter sin fejlslagne audition fik Robbie dog sin gennembrudsrolle i ’The Wolf of Wall Street’ og blev efterfølgende umulig at hyre til en anden sæson af ’American Horror Story’ ifølge Dawson.

»Med det samme var hun dog udenfor vores muligheder for ansættelse«, siger han i podcasten og fortsætter, »men det er egentlig det sjove ved at caste – at se folk, hvis karrierer bare stiger til vejrs«.  

’American Horror Story’ har en 12. sæson på vej med tilnavnet ’American Horror Story: Delicate’, der blandt andet har Kim Kardashian i en større rolle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af