Margot Robbie tjener enormt millionbeløb på ‘Barbie’

Margot Robbie tjener enormt millionbeløb på ‘Barbie’
'Barbie'. (Foto: Warner)

For lidt over en uge siden krydsede Greta Gerwigs ‘Barbie’ en milepæl, da den opnåede en indtjening ved billetlugerne på over en milliard dollars globalt.

Nu er det også kommet frem, hvad Margot Robbie står til at tjene på filmen, som hun udover at spille hovedrollen i også har produceret.

Den 33-årige australske skuespiller forventes at tjene omkring 50 millioner dollars, svarende til små 341.000.000 danske kroner, hvilket udgøres af hendes løn såvel som andel i billetsalget. Det skriver Variety.

Mediet har tidligere meldt, at Ryan Gosling og Margot Robbie hver især fik en løn på 12 millioner dollars for deres roller.

‘Barbie’ har på nuværende tidspunkt solgt billetter for 1,18 milliarder dollars og er den bedst sælgende Hollywood-film af en kvindelig instruktør nogensinde. Så er spørgsmålet bare, om der kommer en toer? Her er, hvad vi ved på nuværende tidspunkt.

‘Barbie’ er produceret af Margot Robbies produktionsselskab LuckyChap, hvis mest prominente titler tidligere har været de kritikerroste ‘I, Tonya’ og ‘Promising Young Woman’ samt DC-filmene ‘Birds of Prey’ og Netflix-serien ‘Maid’. Selskabet står desuden bag den kommende elite-thriller ‘Saltburn’ instrueret af Emerald Fennell med Jacob Elordi og Barry Keoghan.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af