Margot Robbie havde en anden Hollywood-stjerne som førstevalg til ’Barbie’-hovedrolle

Margot Robbie havde en anden Hollywood-stjerne som førstevalg til ’Barbie’-hovedrolle
'Barbie'. (Foto: Warner)

Det er svært at forestille sig nogen bedre kandidat til at spille ’Barbie’ end Margot Robbie.

Rollen er blevet nærmest synonym med Robbie, efter filmen har taget verden med storm og sat den ene rekord efter den anden ved billetlugerne.

Men da ’Barbie’ var på sit tidlige udviklingsstadie, havde Robbie, der også producerer filmen og var hende, der foreslog projektet til instruktør Greta Gerwig, en anden favorit til at spille hovedrollen som den ikoniske dukke.

I et interview med Vogue fortæller Robbie, at hendes førstevalg til rollen var Gal Gadot.

»Gal Gadot er Barbie-energi. Gal Gadot er så ubegribeligt smuk, men man hader hende ikke for at være smuk, fordi hun er oprigtig og så venlig, at det nærmest er akavet«, lyder det fra Robbie.

Historien melder ikke noget om, hvorfor rollen ikke endte på Gal Gadots bord. Gadot har i et interview med magasinet Flaunt bedyret, at hun også er stor fan af Robbie: 

»Jeg forguder Margot. Margot er en af de kvinder, som man bare har lyst til at være venner med. Hun er så sjov, varm, klog og åbenlyst utrolig talentfuld. Hun bidrager med så meget. Jeg ville elske at lave noget med Margot, og jeg blev meget rørt (af hendes kommentarer, red.). Hun varmede mit hjerte med alt, hvad hun sagde om mig. Jeg er superglad på deres vegne, og jeg er så glad på ‘Barbie’s vegne«.

Gal Gadot er i øjeblikket aktuel i spionfilmen ’Heart of Stone’ på Netflix. Margot Robbie kan fortsat opleves som ’Barbie’ i biografer over hele landet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af