Zack Snyder søsætter episk science fiction-univers på Netflix – se den storslåede trailer til ‘Rebel Moon’

Zack Snyder søsætter episk science fiction-univers på Netflix – se den storslåede trailer til ‘Rebel Moon’
Sofia Boutella i 'Rebel Moon'. (Foto: Netflix)

Zack Snyders samarbejde med Netflix lader til at køre på skinner.

Udover hans ‘Army of the Dead‘-franchise har den tidligere DCEU-instruktør nu fået mulighed for at søsætte et episk science fiction-univers med den stort anlagte blockbuster ‘Rebel Moon’.

Filmen blev oprindeligt pitchet som en ‘Star Wars’-film, men fik afslag hos Disney. Der skal dog mere til at stoppe Snyder, der nu har opbygget et selvstændigt univers omkring filmen.

Netflix lader til at have høje forventninger til projektet: Første film i serien, ‘Rebel Moon: Part One – A Child of Fire’, udkommer i år, mens anden del, ‘Rebel Moon: Part Two – The Scargiver’, udkommer i foråret 2024.

Filmens officielle plotsynopsis lyder: »Da en fredelig koloni i udkanten af en galakse trues af en tyran, bliver Kora (Sofia Boutella), en mystisk fremmed, der bor blandt landsbyboerne, deres bedste håb for overlevelse. Kora får til opgave at finde trænede krigere, som vil stå sammen med hende i en umulig kamp mod the Mother World«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten finder man – udover Sofia Boutella – blandt andre Djimon Hounsou, Ed Skrein, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Jena Malone og Donna Bae.

‘Rebel Moon’ får premiere 22. december på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af