Første trailer til ’American Horror Story: Delicate’ byder på blod, døde babyer og Kim Kardashian – se den her

Første trailer til ’American Horror Story: Delicate’ byder på blod, døde babyer og Kim Kardashian – se den her
'American Horror Story: Delicate' (Foto: FX Networks)

Den 12. sæson af Ryan Murphys gyser-antologiserie ’American Horror Story: Delicate’ har tilsyneladende moderskab som sit omdrejningspunkt, hvis man skal tro den første celebre trailer, der netop er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I denne omgang bliver hovedrollen besat af Emma Roberts, som har været en del af ’American Horror Story’-franchisen siden seriens tredje sæson.

Roberts spiller skuespilleren Anna, hvis karriere for alvor tager fart efter en stor filmrolle. Nu er det eneste, der mangler i hendes liv, et barn med manden Dexter – spillet af Matt Czuchry (fra ‘The Good Wife’, ‘The Resident’ og ‘Gilmore Girls’).

Efter en længere fertilitetsbehandling bliver Anna endelig gravid. I stedet for glæde bliver Anna dog på klassisk ’American Horror Story’-facon under graviditeten plaget af klamme syn fulde af åbne sår og babyhoveder i formaldehyd. Hendes mand og læger nægter naturligvis, at noget er galt, mens Annas paranoia støt stiger.

Bemærkelsesværdigt for traileren er ikke mindst Kim Kardashian, der har sin hidtil største rolle som Annas stylist og bedste ven Siobhan, der tilsyneladende er en del af årsagen til venindens gruopvækkende syn.

I traileren ses også model og skuespiller Cara Delevingne som en mystisk læge og ’Pose’-stjernen Michaela Jaé Rodriguez.

Sæsonen er skrevet af showrunner Halley Feiffer og er baseret på Danielle Valentines roman ‘Delicate Condition’.

’American Horror Story: Delicate’ får amerikansk premiere 20. september. Serien formodes at lande på danske Disney+, hvor de resterende sæsoner kan ses, men hvornår vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af