‘Game of Thrones’-stjernes skilsmisse fra Joe Jonas skaber splid – nu svarer parret igen

‘Game of Thrones’-stjernes skilsmisse fra Joe Jonas skaber splid – nu svarer parret igen
Joe Jonas og Sophie Turner i 2023. (Foto: Lionel Hahn/Getty Images)

Musikeren Joe Jonas fra Jonas Brothers og ‘Game of Thrones’-skuespiller Sophie Turner skal skilles. Det blev igår officielt, da Jonas søgte om skilsmisse. Det melder The Hollywood Reporter, der har adgang til dokumenter i sagen.

Her kunne man læse, at årsagen til skilsmissen var et »uigenkaldeligt ødelagt« ægteskab.

Parret blev gift i 2019, hvor de holdt to bryllupper – et i Las Vegas som blev livestreamet af dj’en Diplo og et i Sydfrankrig. De har to børn sammen.

Skilsmissenyheden kom kort efter, at der i weekenden begyndte at cirkulere rygter om, at Joe Jonas havde hyret en skilsmisseadvokat.

De to stjerners ægteskab har været meget populært og hyldet af begges fans, og bruddet vakte derfor også stor skuffelse online, hvor der også hurtigt gik ild i spekulationerne over årsagen.

Det tog dog især en stor del af opmærksomheden, da en unavngiven kilde fortalte TMZ, at opløsningen skyldtes parternes forskellige livsstile. Citatet blev delt på Twitter af mediet Popbase, og her opstod der stor splittelse i kommentarfeltet.

»Hun kan lide at feste, han kan lide at være hjemme«, lød udtalelsen, der fik mange til at tage Sophie Turner i forsvar og udstille mediernes forsøg på at gøre hende til en skurk. Nogle rejste også tvivl om, hvorvidt der var tale om en taktisk plantet historie søsat af Jonas’ PR-hold.

Derudover støvede brugere gamle udtalelser fra Turner frem, hvor hun som gæst i Conan O’Brien har fortalt, at hun selv er »introvert« og holder af at være hjemme, mens Joe Jonas er en »social sommerfugl«.

Sophie Turner og Joe Jonas har efterfølgende selv offentliggjort en fælles udtalelse på Instagram, hvor de understreger, at skilsmissen er begges valg og forsøger at mane spekulationen til ro.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Udtalelse fra os begge to: ‘Efter fire vidunderlige års ægteskab har vi i fællesskab besluttet på venskabelig vis at slutte vores ægteskab. Der er mange spekulative narrativer om hvorfor, men dette er i sandhed en fælles beslutning, og vi håber oprigtigt, at alle kan respektere vores ønske om privatliv for os og vores børn’«.

Sophie Turner har efter rollen som Sansa Stark i ‘Game of Thrones’ blandt andet kunne ses i serien ‘The Staircase’. Hun har også spillet overfor Joe Jonas Jonas Brothers-musikvideoerne ‘What a Man Gotta Do’ og ‘Sucker’.

Jonas Brothers har for nylig annonceret en stor turné, hvor de blandt andet spiller i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af