George R.R. Martin kårer det bedste finaleafsnit af en serie nogensinde

George R.R. Martin kårer det bedste finaleafsnit af en serie nogensinde
George R.R. Martin (Foto: Getty Images)

‘Game of Thrones’-forfatteren George R.R. Martin er flittig til at kommentere stort og småt på sin blog.

I forgårs havde han store roser til en række serier i anledning af Vanity Fairs kåring af de 25 bedste serieafsnit, hvoraf ‘Blackwater’ fra anden sæson af ‘Game of Thrones’, skrevet af Martin selv, var med på listen. Det skriver Deadline.

George R.R. Martin brugte ikke kun spaltepladsen til at snakke om sit eget arbejde. Han fremhævede også nogle af sine personlige favoritter.

Selvom han ikke har set alle serier på listen, erklærer forfatteren sig enig i Vanity Fairs udvalgte afsnit fra ‘Mad Men’, ‘Breaking Bad’, ‘The Sopranos’, ‘The Wire’ og ‘Black Mirror’.

Et særligt afsnit er dog bedre end alle de andre.

»Hvis jeg skulle vælge et afsnit, som var endnu mere perfekt end de andre på listen, så skulle det være det sidste afsnit af ‘Six Feet Under’«, skriver Martin.

»Jeg kunne ret godt lide serien, selvom jeg ikke kan sige, jeg elskede den lige så meget, som jeg elskede ‘Rome’, ‘Deadwood’ og ‘Fargo’ eller få andre serier, som mangler på listen. Men det afsnit var med afstand den bedste finale i hele tv-historien, og jeg kan ikke forestille mig, nogen skulle kunne gøre det bedre«.

Læs hele George R.R. Martins blogindlæg her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af