Jason Momoas vandmand finder sin bror i traileren til ‘Aquaman And The Lost Kingdom’

Jason Momoas vandmand finder sin bror i traileren til ‘Aquaman And The Lost Kingdom’
Jason Momoa i den første 'Aquaman'. (Foto: PR)

Hvis du altid har drømt om at se Jason Momoa ride på ryggen af en gigantisk søhest, er der gode nyheder.

For traileren til den kommende DC-superheltefilm ‘Aquaman and The Lost Kingdom’ er landet, hvor man udover en ridende Jason Momoa får et kig på Nicole Kidman i rollen som dronning Atlanna, Patrick Wilsons karakter Orm samt skurken Black Manta spillet af Yahya Abdul-Mateen II.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ydermere skulle Ben Affleck, Dolph Lundgren og danske danske Pilou Asbæk være på rollelisten i efterfølgen til filmen fra 2018 – foruden Amber Heard i sin første store rolle siden retssagen med Johnny Depp.

I kølvandet på sagen skrev tre millioner under på, at skuespilleren burde klippes ud af filmen. Og det er da heller ikke meget, man ser hende i traileren.

Instruktør James Wan (‘The Conjuring’, ‘Fast & Furious 7’) står igen bag kameraet, som han også gjorde i den første undervandsfortælling om Aquaman, der der kommer i biografen fem år efter premiere på James Wans box office-hit, der tjente 1,1 milliarder dollars ved billetlugerne.

Plottet, der lyder som et klassisk superhelte-setup, tager udgangspunkt i skurken Black Manta, som efter sit første nederlag mod Aquaman er endnu mere besat af at hævne sin fars død.

Aquaman søger derfor hjælp hos sin fængslede bror, Orm, for at danne en alliance, og sammen må de beskytte Atlantis og forhindre en katastrofe, der truer hele verden.

‘Aquaman And The Lost Kingdom’ har dansk premiere 25. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af