Joachim Trier genforenes med verdens værste menneske i ny film

Joachim Trier genforenes med verdens værste menneske i ny film
Renate Reinsve i 'Verdens værste menneske'. (Foto: Camera Film)

Joachim Trier skabte med ‘Verdens værste menneske’ karrierens hidtil største hit.

Filmen om en ung kvindes eksistentielle vægelsind blev Oscar-nomineret for bedste manuskript, mens det nye navn i hovedrollen, Renate Reinsve, fik sit store gennembrud med blandt andet prisen for bedste kvindelige skuespiller i Cannes.

Nu genforenes den norske mesterinstruktør (med den danske far) og den 35-årige skuespiller i en ny film, skriver Variety og Indiewire.

Triers nye projekt hedder ‘Sentimental Value’ og er for første gang sat i underholdningsindustrien.

Reinsve spiller skuespilleren Nora, der sammen med sin søster Agnes sørger over tabet af deres mor.

Samtidig vender deres instruktørfar, som de ikke har set i mange år, tilbage med et manuskript, som han tilbyder Nora at spille hovedrollen i. Hun takker nej, og han giver i stedet rollen til en Hollywood-stjerne, men prøver stadig at bruge filmen til at reparere båndene til sine døtre med optagelser i Norge.

Filmen beskrives som en blanding af komedie og drama, helt i ånden fra Trier og hans faste manuspartner Eskil Vogt, der også har været med til at føre pennen denne gang.

Danske Zentropa er med på producerholdet bag den kommende film.

Det skal blive spændende at se, hvordan Joachim Trier udfolder talentet, efter ‘Verdens værste menneske’ færdiggjorde den såkaldte Oslo-trilogi, der også består af ‘Reprise’ og ‘Oslo, 31. august’.

Renate Reinsve har ud over ‘Sentimental Value’ flere internationale projekter på bedding, heriblandt serien ‘Presumed Innocent’ med Jake Gyllenhaal, ‘The Governesses med Lily-Rose Depp, ‘Weapons’ med Pedro Pascal, A24-filmen ‘A Different Man’ med Sebastian Stan og sci-fi-dramaet ‘Another End’ med Gael Garcia Bernal.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af