Se første trailer til det storroste drama ‘May December’ med Natalie Portman og Julianne Moore

Se første trailer til det storroste drama ‘May December’ med Natalie Portman og Julianne Moore
'May December'. (Foto: PR)

‘Carol’-instruktøren Todd Haynes imponerede på årets Cannes-festival med sin nyeste film ‘May December’, der var med i hovedkonkurrencen.

Soundvenues udsendte betegnede den som en af de 10 bedste film, han så på festivalen – med særligt store roser til filmens skuespillertrio Natalie Portman, Julianne Moore og Charles Melton.

Nu har ‘May December’ fået sin første trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

May-December kalder man i USA et romantisk forhold med stor alderforskel mellem partnerne. Sådan et parforhold er netop i centrum for filmen, der er baseret på en virkelig sag, hvor en 30-årig lærer blev dømt for overgreb mod sin 7. klasses elev. Efterfølgende fandt de sammen igen, blev gift og fik børn sammen.

Todd Haynes’ film udelader fængslingen og fokuserer i stedet på det liv, som Gracie (Julianne Moore) og Joe (Charles Melton) har opbygget efterfølgende.

Portman spiller i ‘May December’ skuespilleren Elizabeth Berry, som skal spille Gracie i en kommende film. Hendes research til rollen begynder at fremprovokere fortidens spøgelser og slå skår i forholdet.

»At Moore og Portman kan levere toppræstationer er én ting, men jeg havde ikke forventet, at ungdomsstjernen Melton ville kunne matche deres niveau. Men det gør han«, skrev Soundvenues filmredaktør om filmen, da den fik verdenspremiere i Cannes.

»Han er utroligt rørende som den forvoksede dreng, der pludselig bliver i tvivl om, hvor aktivt han har deltaget i den retning, som hans liv har taget«.

‘May December’ kommer i de danske biografer 4. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af