Se Peter Dinklage som muteret superhelt i første blodige trailer til ‘The Toxic Avenger’

Se Peter Dinklage som muteret superhelt i første blodige trailer til ‘The Toxic Avenger’
'The Toxic Avenger'. (Foto: PR)

Macon Blair er bedst kendt som birolleskuespiler i blandt andet ‘Blue Ruin’ og ‘Green Room’, men han er faktisk også i gang med en lovende karriere som indiefilminstruktør.

Blair debuterede som instruktør i 2017 med den charmerende Sundance-vinder ‘I Don’t Feel at Home in This World Anymore’, der havde Melanie Lynskey og Elijah Wood i hovedrollerne. Sidstnævnte er også at finde i Blairs nye sorte komedie, ‘The Toxic Avenger’, der netop har fået sin første blodige trailer med et gakket mockumentary-udtryk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her har ‘Game of Thrones’-stjernen Peter Dinklage hovedrollen som en fattig pedel, der bliver kuet af sin grådige arbejdsgiver. Da han en dag bliver eksponreret for giftigt affald, transformerer han sig om til et deformt monster. Med tilnavnet Toxic Avenger går han på en række blodige hævnaktioner som en slags aparte superhelt.

Foruden Dinklage og Wood er også talentet Jacob Tremblay, Julia Davis, Kevin Bacon, Julian Kostov, Taylor Paige og instruktøren selv på rollelisten.

‘The Toxic Avenger’ er en genindspilning af 80’er-kultfilmen af samme navn, som udviklede sig til en mindre franchise med tre efterfølgere. Originalfilmens instruktørduo, Michael Hertz og Lloyd Kaufmann, er med til at producere det nye reboot.

Det vides endnu ikke, hvornår og hvordan filmen kommer til Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af