‘Sex Education’ ringer ind til sidste skoleår – se den nye trailer her

‘Sex Education’ ringer ind til sidste skoleår – se den nye trailer her
'Sex Education' sæson 4. (Foto: Netflix)

’Sex Education’ behandler med lige dele humor og hjerte en gruppe teenagere (og deres forældres) seksuelle lyster og problemer, i hvad Soundvenue tidligere har kaldt for »en af de vigtigste ungdomsserier i nyere tid«.

Nu er det så blevet tid til at tage afsked med de liderlige teenagere i seriens fjerde og sidste sæson. Og hvad, der venter os, får vi et glimt af i den første fulde trailer:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Otis og resten af slænget er blevet forflyttet til Cavendish Sixth Form College, efter Moordale Secondary lukkede i tredje sæson. Den nye skole bliver noget af et kulturchok for gruppen, der ellers har følt sig fremme i skoene.

Skolen er nemlig langt mere progressiv og high-tech, end hvad de er vant til, med yogatimer, rutsjebane i kantinen og et queer-venligt studiemiljø. Og til Otis store skræk har den nye skole allerede en sexterapeut!

Maeve skal også vænne sig til et nyt liv på universitetet i USA, hvor hun prøver at få en langdistance-flirt med Otis til at fungere.

Udover et gensyn med Eric, Aimee og Jean vil den nye sæson indeholde nye farverige karakterer, som Dan Levy fra ’Schitt’s Creek’ i rollen som Maeves underviser. Man vil derudover kunne se det danske talent Marie Reuther fra ’Dansegarderoben’ og HBO-serien ’Kamikaze’ som karakteren Ellen.

’Sex Education’ sæson 4 får premiere på Netflix 21. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af