Austin Butler kalder Denis Villeneuve »én af de bedste nulevende filmskabere«

Austin Butler kalder Denis Villeneuve »én af de bedste nulevende filmskabere«
Austin Butler til 'Elvis'-premieren i London. (Foto: Lia Toby/Getty Images)

Efter sin tjans som hovedrolleindehaver i Baz Luhrmanns biopic ‘Elvis’ er Austin Butler øjeblikket strøget op i Hollywoods superliga, hvor man samarbejder med store instruktører.

Alligevel var Butler var mildest talt benovet over at få lov til at arbejde sammen med Denis Villeneuve under optagelserne til den kommende ‘Dune: Del 2’.

Det fortæller han til Josh Brolin i Interview Magazine.

»Denis er én af de bedste nulevende filmskabere, så idéen om at få muligheden for at arbejde sammen med ham, dig (Brolin, red.),og hele castet var så spændende for mig« fortæller han sin ’Dune’-medspiller.

Butler skal i ’Dune: Del 2’ spille skurken Feyd-Rautha Harkonnen, som er nevø til Stellan Skarsgårds Baron Vladimir Harkonnen. Butler var særligt imponeret over den visionære instruktørs fantasi.

»Det, der er med Denis, er, at man giver ham en idé, og så begynder han at tænke over den, og så kommer han tilbage med ti mere, og på den måde nærer man hinandens fantasi«.

Rollen som Feyd-Rautha blev i David Lynch-versionen spillet af Sting, men ud fra traileren at dømme er Butlers version af Feyd-Rautha væsentligt mindre fjollet.

‘Dune: Del 2’ får premiere næste år og afslutter fortællingen om Paul Atreides. Men Villeneuve teasede tidligere på året, at han ikke er helt færdig med Arrakis, og ønsker at gøre ‘Dune’ til en trilogi.

’Dune: Del 2’ får dansk premiere 13. marts.

I starten af næste år er Austin Butler også aktuel i Steven Spielbergs store krigsserie ‘Masters of Air’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af