Brian Cox bedømmer James Bond-wannabes i realitykonkurrencen ’007: Road to a Million’ – se traileren

Brian Cox bedømmer James Bond-wannabes i realitykonkurrencen ’007: Road to a Million’ – se traileren
'007: Road to a Million'. (Foto: Amazon Prime Video)

Har du set Pierce Brosnan undslippe skurke på ski i ‘The World Is Not Enough’ eller Daniel Craig løbe ovenpå et tog i ‘Skyfall’ og tænkt: »Det kunne jeg også gøre!«. Så følg med her.

I anledning af den internationale James Bond-dag (premieredatoen for den første film fra 1962) er traileren til realityserien ’007: Road to a Million’ netop udkommet. Her får ni par muligheden for at udleve deres James Bond-drømme i jagten på en million britiske pund.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I serien sendes ni heldige par på en rejse verden over, hvor de skal bevise deres værd som 007-agenter. Her skal de klare James Bond-inspirerede udfordringer til lands til vands og i luften samt bevise intelligens og snilde ved at besvare ti spørgsmål i alt.

Alt dette forløber under The Controllers (‘Succession’-skuespiller Brian Cox) vagtsomme blik. I sidste ende er det nemlig ham, der bestemmer hvilket ét af parrene, der vinder den store præmie.

’007: Road to a Million’ får premiere på Amazon Prime Video 7. November.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af