Dobbeltwestern med Kevin Costner bliver en af næste års helt store filmbegivenheder – se første teaser

Dobbeltwestern med Kevin Costner bliver en af næste års helt store filmbegivenheder – se første teaser
'Horizon: An American Saga'. (Foto: Warner)

Hvordan gør man en film til en begivenhed?

Det er spørgsmålet, producenter, distributører og marketingfolk måske mere end noget andet tumler med i disse år. I en streamingtid skal der noget særligt til at lokke folk i biografen, og særligt Hollywood-filmene skal lugte af event – af noget, man bare er nødt til at opleve på det store lærred – for at slå igennem.

Filmstudiet Warner lykkedes i år mildest talt godt med ‘Barbie’, og nu løfter de lidt af sløret for en af deres store satsninger for 2024. Meget langt fra Barbieworld:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Horizon: An American Saga’ er nemlig en western, der foregår i årene omkring den amerikanske borgerkrig 1861-65, hvor kampen stod om ‘det vilde vest’. Den er instrueret af Kevin Costner, som tidligere med succes har bevæget sig på de territorier med Oscar-vinderen ‘Danser med ulve’.

Det særlige er, at filmen rulles ud i to dele, hvor første del lander i biografen 18. juni og anden del blot halvanden måned efter, 16. august. Det er en sjælden lanceringsstrategi, der utvivlsomt har til formål at gøre filmen til en særlig event.

Hele tre sequels er desuden allerede i støbeskeen, hvilket antyder, at man håber på at stå med en gigantisk franchise i hænderne.

Kevin Costner indtager selv en hovedrolle i filmen sammen med Sienna Miller. Derudover prydes rollelisten også af blandt andre Sam Worthington, Jena Malone og Luke Wilson.

Costner har arbejdet på projektet siden 1988.

Den danske premieredato er endnu ikke meldt ud, men må forventes at ligge nogenlunde simultant med den amerikanske.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af