Se første trailer til den storroste Cannes-vinder ‘The Zone of Interest’

Se første trailer til den storroste Cannes-vinder ‘The Zone of Interest’
'The Zone of Interest'. (Foto: PR)

Jonathan Glazers nye film ‘The Zone of Interest’ er en af årets allerbedst anmeldte film. Det vidner en score hos Metacritic (der indsamler engelsksprogede anmeldelser og finder gennemsnitskarakteren) på svimlende 95 ud af 100 om.

Nu har den imødesete og atypiske Anden Verdenskrig-film, der vandt andenprisen Grand Prix på årets filmfestival i Cannes, fået sin første ildevarslende trailer med ubehageligt ulmende underlægningsmusik. Det skriver Indiewire.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Zone of Interest’ følger Auschwitz-kommandanten Rudolf Höss (Christian Friedel) og hans kone Hedwig (Sandra Hüller), som vil skabe det perfekte liv for deres familie. Det indebærer konsekvent fornægtelse af de uhyrligheder, der foregår i den berygtede koncentrationslejr, som deres overdådige villa ligger klods op ad.

»Både Christian Friedel og Sandra Hüller er uhyggeligt overbevisende som nazisterne Rudolf og Hedwig, der fremstår fuldstændig upåvirkede af de konstante råb og skrig fra henrettelserne på den anden side af muren, som vi som publikum hele tiden hører, men aldrig får lov at se. Glazer tvinger os til at blive i deres verden af fornægtelse«, skrev Soundvenues udsendte efter at have set filmen i Cannes.

‘The Zone of Interest’ er Jonathan Glazers første spillefilm i 10 år. Den seneste af slagsen var den mesterlige sci-fi-thriller ‘Under the Skin’ med Scarlett Johansson i hovedrollen.

Filmen kommer i de danske biografer 11. januar 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af