Sidste sæson af ‘The Crown’ har fået premieredato

Sidste sæson af ‘The Crown’ har fået premieredato
Imelda Staunton som Dronning Elizabeth i 'The Crown' sæson 5. (Foto: Netflix)

I sidste måned kunne Netflix løfte sløret for handlingen i den kommende sjette og sidste sæson af hitserien ‘The Crown’. Nu kan streaminggiganten omsider afsløre premieredatoen.

Eller rettere premieredatoerne, for den nye sæson bliver delt op i to bidder. Del 1 lander på Netflix 16. november, og anden del kommer en lille måned efter, 14. december. Det skriver Deadline.

Premieredatoerne annonceres sammen med en ny teaser-trailer, hvor Imelda Staunton som Dronning Elizabeth II går ængsteligt rundt i de royale gemakker. Imens skruer fotos og lydbidder tiden tilbage til yngre udgaver af Dronningen fra ‘The Crown’s tidligere sæsoner, hvor hun blev spillet af først Claire Foy og senere Olivia Colman.

I den sidste sæson vil der også gensyn med Dominic West som Prins Charles, Olivia Williams som Camilla Parker Bowles og Elizabeth Debicki som Prinsesse Diana. De helt nye skuespillernavne Ed McVey, Luther Ford og Meg Bellamy debuterer som henholdsvis Prins William, Prins Harry og Kate Middleton.

Handlingen vil blandt andet følge Dianas død i 1997 samt Charles og Camillas bryllup i 2005.

Se den nye trailer herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af