USA’s Messi-feber fortsætter i traileren til ‘Messi Meets America’

USA’s Messi-feber fortsætter i traileren til ‘Messi Meets America’
Lionel Messi i kamp for Inter Miami. (Foto: Ira L. Black - Corbis/Getty Images.)

Messi-mania kører for fuld skrue i USA.

Siden den argentinske troldmand landede i Inter Miami, er fodboldinteressen skudt i vejret. Billetpriserne er stukket af, USA’s fodboldglød har aldrig været stærkere, og klubben leverer den ene blændende præstation efter den anden.

Nu har Messis skifte fra franske PSG til den sydlige amerikanske himmelstrøg fået sin egen dokumentarserie på Apple TV+, ‘Messi Meets America’.

Og den første trailer er ankommet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serie følger ‘den atomiske loppe’ og hans nye holdkammerater helt tæt under og efter skiftet til den amerikanske fodboldklub. Blandt andet bliver David Beckham, medejer af Inter Miami, interviewet, og han kalder Lionel Messi »en af de bedste spillere i verden«. Kontroversielt.

Apple har også en anden Messi-dokumentar på vej, der skal skildre hele boldlegendens karriere med fokus på hans VM-deltagelser med Argentina, der kulminerede med en VM-titel i 2022. Det vides endnu ikke, hvornår den får premiere.

‘Messi Meets America’ derimod får premiere på Apple TV+ 11. oktober og består af seks afsnit, hvoraf de tre første bliver tilgængelige på premieredagen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af