Den næste ’Karate Kid’ søges – 10.000 har allerede meldt sig klar

Den næste ’Karate Kid’ søges – 10.000 har allerede meldt sig klar
'The Karate Kid Part III'. (Foto: Columbia Pictures)

I tirsdags annoncerede Sony Pictures, at de caster til en ny ’Karate Kid’-film, med en video af Ralph Macchio og Jackie Chan, der kommer til at medvirke i filmen.

Macchio og Chan vil tilsyneladende vende tilbage til deres roller som Daniel LaRusso og Mr. Han fra henholdsvis ’Karate Kid’-trilogen fra 1984-1989 og ’The Karate Kid’ fra 2010.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Meddelelsen kom ud af det blå, men blev mødt med stor respons. For Sony har efter sigende allerede modtaget mere end 10.000 ansøgninger til rollen som det næste karatebarn.

Det skriver Hollywood Reporter.

Har du mod på at gå op imod de mange ansøgere, søger Sony Pictures en dreng på 15-17 af kinesisk afstamning, der taler flydende engelsk og mandarin på samtaleniveau. Og så skal du naturligvis kunne noget kampsport.

Filmen skal instrueres af Jonathan Entwistler, der tidligere har ageret showrunner på ’The End Of The F***ing World’ og producer på ‘I Am Not Okay With This’.

Det bliver ikke første gang, at Ralph Macchio vender tilbage til Daniel LaRusso. Han spiller en stor rolle i den populære Netflix-kampsportsserie ‘Cobra Kai’, der foregår i ‘Karate Kid’-universet. Serien har en sjette sæson på vej.

Plottet til den nye ‘Karate Kid’ kendes ikke endnu. Filmen forventes at få premiere i december næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af