Jenna Ortega og Melissa Barrera vender ikke tilbage til ‘Scream 7’

Jenna Ortega og Melissa Barrera vender ikke tilbage til ‘Scream 7’
Melissa Barrera og Jenna Ortega i 'Scream 6'. (Foto: SF Studios)

Horrorfranchisen ‘Scream’ fik sig et succesfuldt reboot i 2022 med femte film i rækken, der slet og ret bar titlen ‘Scream’. I år kom efterfølgeren ‘Scream 6’, som ligeledes solgte godt ved billetlugerne.

Begge film har de unge skuespilstjerner Jenna Ortega og Melissa Barrera i front. Men det kommer den allerede annoncerede syvende ‘Scream’-film ikke til at have.

Deadline kunne i går melde, at Jenna Ortega ikke er med i ‘Scream 7’, fordi hun skal på optagelser med Netflix-hitserien ‘Wednesday’.

Sagen omkring Melissa Barrera er noget mere speget. For et par dage siden blev hun fyret fra filmprojektet af produktionsselskabet Spyglass Media, fordi hun havde repostet indhold om krigen i Gaza på sine Instagram-stories, der angiveligt kunne opfattes som antisemitisk. Det skriver Deadline.

En bruger har samlet en række screenshots af skuespillerens stories her:

‘Scream 7’ har allerede instruktør Christopher Landon (‘Happy Death Day’ og ‘Freaky’) tilknyttet. Han har udtalt sig kortfattet om fyringen af Barrera i et nu slettet opslag på X.

»Dette er min udtalelse: Alt sutter. Stop med at råbe. Dette var ikke min beslutning af tage«, skrev Landon.

I går kommenterede Barrera også sin fyring i en længere tekst, postet i en Instagram-story. Det fortæller The Wrap.

»Først og fremmest fordømmer jeg antisemitiske og islamofobi. Jeg fordømmer had og fordomme af enhver salgs mod enhver gruppe mennesker«, skriver skuespilleren i sin story.

»Som en latina, en stolt mexicaner, føler jeg ansvar ved at at have en platform, der giver mig privilegiet til at blive hørt, og derfor har jeg forsøgt at bruge den til at skabe opmærksomhed omkring problemstillinger, jeg går op i, og at låne min stemme til folk i nød«.

Læs hele Barreras udtalelse herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af