Martin Scorsese instruerer Timothée Chalamet i ny jazzet reklamefilm – se den her

Martin Scorsese instruerer Timothée Chalamet i ny jazzet reklamefilm – se den her
Timothée Chalamet ved filmfestivalen i Venedig i 2022. (Foto: Stefania D'Alessandro/WireImage)

Hollywood-legenden Martin Scorsese er gået sammen med en af branchens unge stjerner, Timothée Chalamet, i sit nyeste filmprojekt. Det skriver Indiewire.

Her er ikke tale om den biografaktuelle, knap tre og en halv time lange storfilm ‘Killers of the Flower Moon’, men om en 60 sekunder kort reklamefilm for en ny Chanel-parfume.

Den jazzede video klipper hurtigt mellem forskellige storbymiljøer, et talkshow og en en blåtonet, romantisk filmscene, hvor Chalamet spiller over for Havana Liu Rose. På lydsporet kører Herbie Hancock-sangen ‘Tamant Tilay – Exodus’.

»At tænke i at fortælle en historie på 60 sekunder – det er ligegyldigt, hvor længe man har lavet film, og hvor længe man har forsøgt at fortælle historier – det er virkelig god træning«, siger Scorsese i en separat bagom-video om den nye reklamefilm. »Det er nok den sværeste ting at gøre«.

Se begge videoer herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af