Millie Bobby Brown skal kæmpe sig fri fra en glubsk drage i traileren til ‘Damsel’

Millie Bobby Brown skal kæmpe sig fri fra en glubsk drage i traileren til ‘Damsel’
'Damsel'. (Foto: Netflix)

Tidligere på ugen blev det meldt ud, at strejken blandt skuespillerne i Hollywood endelig er slut!

Det betyder, at et hav af film og serier kan fortsætte deres produktion, heriblandt Netflix-flagskibet ‘Stranger Things’, som bliver rundet af med en sidste sæson.

Den populære serie har sat flere unge skuespillere på kortet, herunder engelske Millie Bobby Brown. Men, bare fordi det angiveligt bliver det sidste, vi ser til hende i rollen som Eleven, er Brown ikke færdig med Netflix-produktioner.

Det erfarer man med næste års fantasyfilm ‘Damsel’, hvor hun som ung prinsesse af et kongerige, bliver ofret til en glubsk drage for at sikre befolkningens velvære. Se traileren her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den episke trailer bevidner dog, at det bestemt ikke bliver uden kamp for Millie Bobby Browns Princess Elodie, der nægter at lade sig blive til drageføde, ligesom adskillige prinsesser før hende.

‘Damsel’ er instrueret af Juan Carlos Fresnadillo, der blandt andet står bag gyserfilmen ’28 Weeks Later’, og har blandt andre Robin Wright, Angela Bassett, Shohreh Aghdashloo, Ray Winstone og Brooke Carter på rollelisten.

Grundet genopstart af produktionen efter endt strejke, kendes en konkret udgivelsesdato i 2024 ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af