Ny Jason Bourne-film på vej – instruktør udpeget

Ny Jason Bourne-film på vej – instruktør udpeget
Foto: PR

Jesus Christ … That’s (a) Jason Bourne reboot.

Efter Første Verdenskrigseposet ‘All Quiet on the Western Front’ gik sin sejrsgang og vandt hele fire Oscars, kan instruktøren bag, Edward Berger, nu have fundet sit næste store projekt med en af de største actionhelte i nyere tid, lyder det fra Deadline.

Universal Pictures sigter nemlig mod at bringe Jason Bourne tilbage til rampelyset, da studiet har igangsat de første skridt i udviklingen af et nyt kapitel i serien om den hukommelsestabsramte agent. Og her er Berger altså i forhandlinger om at lede udviklingen og instruere denne kommende film.

Der er ikke ingen andre kreative kræfter tilknyttet endnu, men Deadline tilføjer, at Matt Damon – der medvirkede i fire ud af de fem film – er den første, der vil blive kontaktet, når manuskriptet er færdiggjort. Først skal de lige starte på det.

Hvis en aftale lander, vil Edward Berger tilslutte sig til en imponerende række af ‘Bourne’-instruktører, der inkluderer Doug Liman (‘The Bourne Identity’), Paul Greengrass (‘The Bourne Supremacy’, ‘The Bourne Ultimatum’ og ‘Jason Bourne’) og Tony Gilroy (‘The Bourne Legacy’).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af