Robert De Niro bad assistent om at bestille busbillet midt i hendes bedstemors begravelse – forsvarer det i retten

Robert De Niro bad assistent om at bestille busbillet midt i hendes bedstemors begravelse – forsvarer det i retten
Robert De Niro til premiere på 'Killers Of The Flower Moon' på Cannes Festival. (Foto: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images)

Robert De Niro blev tilbage i oktober 2019 sagsøgt at sin tidligere assistent igennem 10 år, Graham Chase Robinson.

Nu er sagen kommet i retten, og De Niro er i færd med at afgive sin vidneforklaring. Det skriver Insider.

I søgsmålet anklager Robinson blandt andet De Niro for at ignorere åbenlys kønsdiskrimination på hans produktionsselskab samt at udsætte hende for »overdreven uønsket fysisk kontakt«.

På andendagen af vidneforklaringen har De Niro blandt andet forsvaret, at han ringede til Robinson under hendes bedstemors begravelse for at give hende arbejdsopgaver:

»Jeg ved ikke, om de lagde liget i jorden, eller om det var gravøl eller noget«, forklarede skuespilleren på vidneskranken. Årsagen til det pågældende opkald var, at De Niro ville have Robinson til at købe en busbillet til hans søn.

I løbet af vidneforklaringen blev det også afsløret, at De Niro fik sin tidligere assistent til at levere en enkelt martini til ham klokken 11 om aftenen. Ifølge De Niro skete det dog kun én gang.

De Niro har svaret igen ved at lægge sag an mod Robinson, hvor han anklager hende for at bruge selskabets penge på personlige udgifter, som middage og Uber-ture. Særligt Robinsons brug af De Niros ’Delta SkyMiles’ har været et ømt punkt for ham:

»Jeg gjorde det klart for hende i flere samtaler, lad være med at bruge for mange SkyMiles«, sagde han i retten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af