Ryan Gosling og Emily Blunt slår gnister i actionkomedien ‘The Fall Guy’ – se første trailer

Ryan Gosling og Emily Blunt slår gnister i actionkomedien ‘The Fall Guy’ – se første trailer
Ryan Gosling i 'The Fall Guy' (Foto: PR)

I sommers stjal Ryan Gosling alles opmærksomhed med sin forrygende komiske sans som ‘Barbie’s Ken. Til næste år er han aktuel i en ny Hollywood-satsning med humor i højsædet.

‘The Fall Guy’ hedder den kommende actionkomedie, som netop har fået sin første trailer, skriver Deadline.

Her ser vi Gosling over for resten af det prominente cast, som består af blandt andre Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer, Winston Duke, Stephanie Hsu og ‘Ted Lasso’-fanfavoritten Hannah Waddingham

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Fall Guy’ er baseret på 80’er-serien af samme navn og følger den anerkendte stuntmand Colt Seavers (Gosling), som i sin karrieres efterår hyres til at arbejde på instruktør Jody Morenos (Blunt) nye film.

At dømme efter deres flirte-fjendtlige kemi i traileren har de to hovedkarakterer en romantisk fortid. De har dog mere alvorlige ting at bekymre sig om, da filmens skuespilstjerne (Taylor-Johnson) pludselig forsvinder. Colt påtager sig opgaven at finde ham og redde filmen.

Den nye film er instrueret af David Leitch, manden bag actionbaskerne ‘John Wick’, ‘Deadpool 2’, ‘Atomic Blonde’ og ‘Bullet Train’, der sjovt nok selv har en fortid som stuntmand.

‘The Fall Guy’ kommer i biografen 29. februar 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af