Bradley Cooper og Christian Bale skal spille bedste fjender i kommende spionfilm

Bradley Cooper og Christian Bale skal spille bedste fjender i kommende spionfilm
Bradley Cooper og Christian Bale i 'American Hustle'. (Foto: PR)

Bradley Cooper og Christian Bale spillede over for hinanden i David O. Russell-hittet ‘American Hustle’ fra 2013, og nu skal de igen stå over for hinanden i en film, der er et af Hollywoods hotteste kommende projekter.

Amazon/MGM har således lige vundet en budkrig om ‘Best of Enemies’ over syv andre interesserede studier, ifølge Deadline, og summen har nok ikke været ubetydelig.

Baseret på bogen ‘Best of Enemies: The Last Great Spy Story of the Cold War’ er det den autentiske fortælling om CIA-agenten Jack Platt (Bradley Cooper) og KGB-agenten Gennady Vasilenko (Christian Bale), der knytter et venskab, selvom de står på hver deres side af den kolde krig, og blev involveret i nogle af historiens store spionskandaler over årtier.

Filmen har flere af kræfterne fra ‘American Hustle’ involveret, heriblandt manuskriptforfatter Eric Warren Singer og producer Charles Roven.

Det vides endnu ikke, hvem der skal instruere filmen, men Bradley Cooper er efter sigende selv i spil. Efter ‘A Star Is Born’ er skuespiller-instruktøren aktuel med ‘Maestro’, men det vides endnu ikke, hvad han kaster sig over bagefter.

‘Best of Enemies’ når næppe at blive klar til næste år, men når den engang lander, vil den utvivlsomt være en af sæsonens store titler.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af