‘Parasite’-skuespiller Lee Sun-kyun er død

‘Parasite’-skuespiller Lee Sun-kyun er død
Lee Sun-kyun på Cannes Film Festival i 2019. (Foto: Stephane Cardinale/Getty Images)

Den sydkoreanske skuespiller Lee Sun-kuyn, der vakte international opsigt gennem sin rolle som Park Dong-ik i 2019-filmhittet ‘Parasite’, er fundet død. Det rapporterer det sydkoreanske nyhedsagentur Yonhap. Lee blev 48 år gammel

Yonhap fortæller, at det umiddelbart var et selvmord. Politiet fandt Lee bevidstløs i sin bil om formiddagen. Der var en kulbriket på passagersædet. Tidligere på dagen havde politiet fået at vide, at Lee havde forladt sit hjem og efterladt en besked, der mindede om et selvmordsbrev.

Lee blev erklæret død og derfor ikke taget til hospitalet.

Yonhap rapporterer endvidere, at selvmordet kommer i kølvandet på, at Lee blev efterforsket i forbindelse med en narkosag. Han havde af tre omgange været afhørt af politiet, da han var mistænkt for forbrug af cannabis og andre ulovlige stoffer. Lee påstod selv, at han var blevet narret til at tage stofferne, og at han ikke selv var bevidst om, hvilke substanser, han havde taget.

Ud over ‘Parasite’ var Lee bedst kendt for film som ‘Helpless’, ‘All About My Wife’ og ‘A Hard Day’, samt Apple TV+-serien ‘Dr. Brain’.

Hvis du har selvmordstanker, så sig det til nogen. Det kan være en ven, din læge, et familiemedlem eller Livslinien på 70 201 201.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af