Se første trailer til den længe ventede ‘Mad Max’-opfølger ‘Furiosa’ – med Anya Taylor-Joy og uigenkendelig Chris Hemsworth

Se første trailer til den længe ventede ‘Mad Max’-opfølger ‘Furiosa’ – med Anya Taylor-Joy og uigenkendelig Chris Hemsworth
Anya Taylor-Joy i 'Furiosa: A Mad Max Saga'. (Foto: PR)

I flere år har instruktør George Miller lovet os en opfølger til den efterhånden nyklassiske actionfilm ‘Mad Max: Fury Road’ fra 2015. Om godt et halvt år sker det endelig.

Nu er første trailer til den kommende film, der bærer titlen ‘Furiosa: A Mad Max Saga’, netop landet, skriver Deadline. Og at dømme efter forsmagen kommer den til at være præcis lige så adrenalinpumpende intens og orangefarvet som sin forgænger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Furiosa: A Mad Max Saga’ er en prequel-fortælling, der foregår før handlignen i ‘Mad Max: Fury Road’ og følger Furiosas liv gennem flere år. Som ung bliver hun kidnappet af krigsherren Dementus, og derfra følger en lang og farefuld rejse tilbage mod hjemstedet til the Green Place of Many Mothers, der også tager hende forbi Immortan Joes Citadel.

Anya Taylor-Joy spiller den yngre udgave af Furiosa, som Charlize Theron legemliggjorde i ‘Fury Road’. Imens indtager en uigenkendelig Chris Hemsworth med falsk næse skurkerollen Dementus.

‘Furiosa: A Mad Max Saga’ kommer i biograferne 23. maj 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af