Adam Sandler møder et rumvæsen i ‘Spaceman’ – se traileren til ‘Chernobyl’-instruktørs nye Netflix-film

Adam Sandler møder et rumvæsen i ‘Spaceman’ – se traileren til ‘Chernobyl’-instruktørs nye Netflix-film
Adam Sandler i 'Spaceman'. (Foto: screenshot)

Blandt de mest ventede film i 2024 finder man noget så sjældent som en science fiction-film med Adam Sandler i hovedrollen. Nu har ‘Spaceman’, der er instrueret af den svenske ‘Chernobyl’-instruktør Johan Renck, fået sin første trailer i fuld længde, skriver Indiewire.

Den nye trailer giver første visuelle forsmag på det edderkoplignende rumvæsen, som Sandlers tjekkiske (om end engelsktalende) astronautkarakter Jakub møder i løbet af filmen.

‘Spaceman’ er baseret på Jaroslav Kalfařs roman ‘Spaceman of Bohemia’ fra 2017 og følger Jakub seks måneder inde i en farlig solomission, hvor det går op for ham, at hans ægteskab hjemme på Jorden er ved at gå i opløsning. I desperation efter at reparere sit forhold med konen Lenka, tager han imod hjælp fra et mystisk rumvæsen, som gemmer sig i hans rumskib.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ingen ringere end Paul Dano lægger stemme til rumvæsnet, mens Carey Mulligan spiller hustruen Lenka. På rollelisten finder man også Isabella Rossellini, Kunal Nayyar og Lena Olin.

‘Spaceman’ får premiere på Netflix 1. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af