Den stjernespækkede ’The New Look’ med Ben Mendelsohn og Claes Bang serverer modedrama for alle pengene – se traileren

Den stjernespækkede ’The New Look’ med Ben Mendelsohn og Claes Bang serverer modedrama for alle pengene – se traileren
Ben Mendehlson i 'The New Look'. (Foto: Apple TV+.)

Paris i 1940’erne stod midt i en brydningstid. Hærget af Anden Verdenskrig, havde byen mistet sin status som bohemernes og modefolkenes hovedstad. Hvordan skulle byen vende tilbage til sin tidligere storhed?

Det forsøger den stjernespækkede nye serie ’The New Look’ at besvare, og traileren er netop landet.

Apple TV+-serien fokuserer på modeikonet Christian Dior spillet af Ben Mendelsohn. Diors designs revolutionerede tilgangen til dametøj og trak en tråd af indflydelse op igennem det 20. århundrede.

Ikke alle var dog lige begejstrede for Diors designs. Coco Chanel var en af de mest prominente kritikere af Diors nye stil, hvilket også er et vigtigt fokus i serien. Juliette Binoche indtræder i rollen som den detroniserede Chanel.

Derudover tæller det stjernespækkede cast også Maisie Williams, John Malkovich, Emily Mortimer og såmænd vores egne Claes Bang og Thure Lindhardt.

På lydsiden er den ambitiøse serie også tungt besat. Soundtracket produceres af Jack Antonoff og vil indeholde tidsperiodiske coverversioner af sange fra blandt andet Lana Del Rey, Nick Cave, Florence Welch og Matty Healy.

’The New Look’ vil fortælle historien om Diors og Chanels rivalisering, men også sammenflette historier fra andre kendte modeikoner, som Cristóbal Balenciaga og Pierre Balmain.

Serien får premiere den 14. februar på Apple TV+.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af