De 30 mest ventede internationale serier i 2024

Et stærkt serieår er slut. Men heldigvis er der et nyt på vej med alt fra sortkomiske meta-eksperimenter og ’Dune’ til ‘Star Wars’-forsættelser og titler, vi har måttet vente på i årevis.
De 30 mest ventede internationale serier i 2024
Kate Winslet i 'The Regime'. (Foto: HBO)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. ‘Masters of the Air’

Ventetiden har været lang på ‘Masters of the Air’, der bliver Steven Spielbergs erorbring af Anden Verdenskrigs luftrum efter tv-serierne ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’ om henholdsvis landjorden og marinen. Spielberg er executive producer, mens John Orloff er skaber. Og forventningerne er efterhånden næsten lige så store som det formodede budget på 250 millioner dollars. 

Serien følger 11 mænd i det amerikanske luftrum under Anden Verdenskrig, hvor Austin Butler er major for indsatsen, der fik tilnavnet »bloody hundreth«. Han får opbakning i form af blandt andre Barry Keoghan, Ncuti Gatwa, Callum Turner og Bel Powley

Den krænkelsesanklagede Cary Fukunaga (‘No Time To Die’, ‘True Detective’) er instruktør på størstedelen af afsnittene, mens Anna Boden og Ryan Fleck (‘Captain Marvel’), Dee Rees (‘Mudbound’) og Tim Van Patten (‘The Pacific’, ‘The Sopranos’) står for resten. 

Premiere 26. januar på Apple Tv+. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. ‘True Detective: Night Country’

Et af 2010’ernes mest toneangivende seriefænomener vender tilbage, når fjerde sæson af ‘True Detective’ lander. Efter et par undervældende sæsoner er skaber Nic Pizzolatto trådt i baggrunden, mens Issa Lopez har indtaget positionen som showrunner. 

Da hele holdet på en øde forskningsstation i Ennis, Alaska pludselig forsvinder, kaldes Jodie Fosters gnavne kriminalbetjent Liz Danvers til, hvilket kræver, at hun samarbejder med kollegaen Evangeline Navarro, som har et horn i siden på hende.

I seriens ånd viser den mystiske hændelse at have forbindelser til alskens gedulgt aktivitet af den både grusomt naturlige og overnaturlige art. På rollelisten får Foster selskab af boksestjerne Kali Reiss samt den grønlandske aktivist Aka Naviâna.

Premiere 14. januar på HBO Max.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. ‘Expats’

Få mestrer rollen som desperat husmoder som Nicole Kidman, der med de seneste års ‘Big Little Lies’ og ‘The Undoing’ er på hjemmebane i den kommende thriller ‘Expats’. Denne gang er der dog tilført lidt ‘Lost in Translation’-moodyness, da serien foregår i Hongkong, hvor et barns forsvinden skaber splid mellem en gruppe expat-fruer og de lokale kvinder, der holder deres huse og passer deres børn. 

Bag serien finder man instruktør Lulu Wang, der tidligere imponerede med den rørende kinesisk-amerikanske familiedrama ‘The Farewell’. 

Premie 26. januar på Prime Video.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. ‘The Brothers Sun’

Oscar-vinder Michelle Yeoh står i front for den slagkraftige Netflix-serie ‘The Brothers Sun’, hvor hun spiller den eksilerede matriark for en magtfuld taiwanesisk mafia.

Familienavnet Sun betyder to meget forskellige ting, afhængig af hvor i verden man befinder sig. I Taipeis underverden er det navnet på den førende kriminelle organisation, mens det i Los Angeles blot er efternavnet på en almindelig high school-elev og hans mor. For mens den ene Sun-søn Charles arbejder som lejemorder i Taiwans hovedstad, lever den anden , teenageren Bruce, uvidende undercover med moren Eileen (Yeoh). Da patriark Sun myrdes, bliver det dog en anledning for at afsløre familiehemmeligheden på tværs af kontinenterne, hvilket går for sig med humor og slagsmål. 

Ryan Murphy-samarbejdspartner Brad Falchuk (‘Glee’, ‘American Horror Story’ og ‘Pose’) har skabt serien med det nye navn Byron Wu

Premiere 4. januar på Netflix.  

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. ‘Feud: Capote vs. Swans’

Der er få ting så 2023 som at sætte tænderne i celebre kendisskandaler. Selv hvis de er fra midten af sidste århundrede. Ryan Murphy genfortalte i første sæson af ‘Feud’ historien om, hvordan Bette Davis og Joan Crawford ikke kunne døje hinanden under optagelserne til ‘Whatever Happened to Baby Jane?’ med ultraunderholdende resultat. 

Den ventede anden ombæring handler om forfatteren Truman Capote, der forårsagede skandale, da han først gjorde sig til ven af et slæng af New Yorks elitefruer, der gik under navnet The Swans, for derefter at hænge deres beskidte vasketøj til tørre i sine bøger. 

Traileren drager paralleller mellem reality-konceptet ‘The Real Housewives’ og 1950’erne og 60’ernes high society-damer. Naomi Watts, Chloë Sevigny, Demi Moore og 80’er-ikonet Molly Ringwald er på rollelisten. Tom Hollander spiller Truman Capote. Gus van Sant er blandt episodeinstruktørerne. 

Premiere 31. januar på FX i USA. Dansk premiere på Disney+ endnu uvis.

Ambika Mod og Leo Woodall i ‘One Day’. (Foto: Netflix)

6. ‘One Day’

David Nicholls-bestselleren ‘One Day’, som Lone Scherfig filmatiserede i 2011 med Anne Hathaway og Jim Sturgess, får en tur i Netflix-manegen, og man kan godt mistænke, at remake-planerne skyldes, at bogen de seneste år har fundet et stort nyt publikum på TikTok. Heldigvis er de to nye hovedrolleindehavere i den britiske kærlighedshistorie aldeles lovende. 

Det er nemlig de unge talenter Ambika Mod og Leo Woodall, der spiller Emma og Dexter, som efter et engangsknald efter universitetsdimissionen beslutter sig for at mødes som den samme dag hvert år, mens forholdet med årene udvikler sig på godt, ondt og knusende vis. 

Ambika Mod imponerede som den unge lægestuderende Shruti i ‘This is Going To Hurt’, mens Woodall vakte opsigt som forførende Essex-gut  i anden sæson af ‘The White Lotus’.  

Premiere 8. februar på Netflix. 

Ben Mendehlson i ‘The New Look’. (Foto: Apple TV+.)

7. ‘The New Look’  

Det kan muligvis godt lyde en smule støvet, men der er lagt i ovnen til en ægte modekrig i den kommende Apple TV+-serie om midt-40’ernes Paris, hvor Coco Chanel var dronning, indtil Christian Dior gjorde sin entré. For magtkampene mellem tidens designere udspillede sig også med anden verdenskrig som bagtæppe. 

Ben Mendehlsohn har hovedrollen som Christian Dior, Juliette Binoche spiller rivalen Coco Chanel, mens ‘Game of Thrones’-stjerne Maisie Williams, Glenn Close, John Malkovich og dansk islæt i form af Claes Bang og Thure Lindhardt også er at finde på rollelisten. 

Skaberen Todd A. Kessler har tidligere stået bag Netflix-thrilleren ‘Bloodline’, og et soundtrack skabt af Taylor Swift-kompagnon Jack Antonoff med blandt andre Lana del Rey og Nick Cave på soundtracket popper også historien op. 

Premiere 14. februar på Apple TV+.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. ‘Shogun’

Det storslåede japansk-amerikanske drama ‘Shogun’ er FX’s dyreste serie til dato og satser stort med et overvejende japansk cast. 

Serien udspiller sig i solens rige i år 1600, hvor et britisk skib dukker op i en lille fiskerlandsby, og dets kaptajn bliver en vigtig brik i den bogerkrig, der er under opsejling. 

Serien er baseret på en roman af den britiske forfatter James Clavell, og det er de helt episke temaer, der er omdrejningspunktet: krig, tro, forræderi og kærlighed. 

Premiere 27. februar på Disney+. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. ‘Mr. & Mrs. Smith’

I den oprindelige ‘Mr. & Mrs. Smith’ spillede Brad Pitt og Angelina Jolie et ægtepar bestående af to lejemordere, der ikke anede, at de havde deres dødbringende job til fælles. 

Den præmis vendes på hovedet i ‘Atlanta’-samarbejdspartnerne Donald Glover og Francesca Sloanes remake af actionkomedien. Her bliver to lejemordere gift som dækhistorie til drab. Undervejs udvikler de dog ægte følelser for hinanden. I hvert fald så ægte som lejemordere kan.

‘Mr. & Mrs. Smith’ spilles af Maya Erskine og Donald Glover, der får lovende opbakning på birollefronten fra både Paul Dano, John Turturro, Michaela Coel, Sarah Paulson, Alexander Skarsgård, Ron Pearlman, Eiza González og Parker Posey.

Premiere 2. februar på Prime Video.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. ‘Avatar: The Last Airbender’

Der er ‘Avatar’ a la James Cameron, og så er der ‘Avatar: The Last Airbender’, som er mindre kendt, men ikke nødvendigvis mindre elsket end blockbustermesterens blå eventyr.

Den oprindelige animationsserie er fra 2005 og har en særlig plads i mange fanhjerter, og nu er den blevet en live action-serie på Netflix.

Det ligner ikke, at der er blevet sparet på budgettet, og i kølvandet på succesen af mangaserien ‘One Piece’, er forventningerne høje. Serien (der trods sine asiatiske referencer og look er amerikansk) udspiller sig i et univers med fire nationer, der hver især kan manipulere med et element. Den titulære Avatar kan derimod styre dem alle sammen og er derfor den eneste, der kan skabe fred. 

Premiere 22. februar på Netflix. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

11. ‘The Regime’

Du har muligvis aldrig set Kate Winslet så øretæveindbydende, som hun er det i ‘The Regime’

Her spiller stjernen en excentrisk centraleuropæisk diktator, hvis magt over styret er begyndt at smuldre. Det betyder dog ikke, at hun ikke er villig til at tage hele værktøjskassen af populistiske remedier i brug med ret så blandet succes. Hun giver Mette Frederiksen baghjul med alt fra sexet juledans til flabede svar i en Q&A med en skoleklasse.  

Serien har været undervejs længe og blev sidste år imødeset under titlen ‘The Palace’, men denne gang er den god nok. Stephen Frears, der før har beskæftiget sig med den britiske dronning i ‘The Queen’, er bag roret, og til at spille op imod autokraten finder man Hugh Grant, Martha Plimpton og Andrea Riseborough. 

Premiere 3. marts på HBO Max.

Kristen Wiig i ‘Palm Royale’. (Foto: Apple TV+)

12. ‘Palm Royale’

Hvad gør man, hvis man er en husmor i 1960’ernes Florida, men pludselig bliver dumpet af hele sin omgangskreds og sin mand? 

Det forsøger Kristen Wiigs Maxine at finde ud af på komisk vis i den kommende Apple TV+-serie ‘Palm Royale’. Men kampen for at få en plads ved det eftertragtede elitebord i countryklubben, der lægger navn til serien, viser sig at være fuld af lige så mange intriger og ydmygelser som storblomstrede soloutfits. 

Udover SNL-stjernen byder seriens cast på IT-girl Kaia Gerber, Laura Dern, Ricky Martin og Alison Janney

Premiere på Apple TV+ 20. marts. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

13. ‘3 Body Problem’

Efter ‘Game of Thrones’ gigantiske succes pungede Netflix ud med intet mindre end 200 millioner dollars (over en milliard danske kroner) for en kontrakt med seriens skabere David Benioff og D. B. Weiss. 

Det er efterhånden en del år siden, men i år skal duoen for alvor stå deres svendeprøve for streamingtjenesten med sci-fi-dramaet ‘3 Body Problem’. Den er ikke ulig deres første hit baseret på et udførligt litterært univers, nemlig den kinesiske romantrilogi af samme navn skrevet af Liu Cixin, der mixer kinesisk historie med opdagelsen af fremmed liv i galaksen. 

»En ung kvindes beslutning i 1960’ernes Kina giver genlyd på tværs af tid og rum og skaber forbindelse til en gruppe brillante forskere i nutiden. Mens naturlovene er i opbrud foran deres øjne, genforenes fem tidligere kolleger for at afværge den største trussel i menneskedens historie«, lyder resuméet.

Premiere 21. marts på Netflix. 

‘Apples Never Fall’. (Foto: Peacock)

14. ‘Apples Never Fall’

‘Nine Perfect Strangers’ med Nicole Kidman som kultspa-leder med russisk accent kunne ikke leve op til ‘Big Little Lies’. Nu er der dog endnu et skud i bøssen på vej baseret på en Liane Moriarty-bog, der lader til at have fødderne mere solidt plantet i familiedramaet. 

‘Apples Never Fall’ handler om familien Delaney, der får revet tæppet væk under deres selvopfattelse, da moren Joy en dag forsvinder. Hun bliver spillet af Annette Bening, mens Alison Brie, Jake Lacy og Sam Neill spiller den efterladte datter, søn og far. 

Melanie Marnich, der har ageret producer på ‘The OA’ og den nylige ‘Murder at the End of The World’, debuterer som showrunner. 

Premiere i marts 2024 på Peacock i USA. Dansk premiere uvis. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

15. ‘Fallout’

‘The Last of Us’ gav nyt håb for spil-adaptationen, og i år lander ‘Fallout’, der ligesom HBO-hittet udspiller sig i et postapokalyptisk samfund. 

Her spoles tiden dog frem, til 200 år efter verden er blevet hærget af atomstråling, hvor folk lever i skjul fra mutanter og skurke i underjordiske luksusbunkere. Da de bliver tvunget op på overfladen, må de kæmpe for overlevelse i et »utroligt komplekst, herligt mærkeligt og ekstremt voldeligt univers«. 

‘Yellowjackets’-skuespiller Ella Purnell er i front for castet sammen med Aaron Mottins og Walton Goggins. ‘Westworld’-skaber Jonathan Nolan står bag. 

Premiere 12. april på Prime Video. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

16. ‘Agatha: Darkhold Diaries’

Selvom forventningerne til Marvel er til at tage og føle på efter et skuffende 2023, er der dog alligevel én superhelteserie, der giver håb endnu. Nemlig når Kathryn Hahns herligt memede heks fra den vellykkede ‘WandaVision’, Agatha, får sin egen spinoff-serie. Her kæmper den hemmelige heks for at genvinde sine kræfter, efter hun er blevet fanget. 

Serien er blevet forsinket og har skiftet navn for tredje gang (tidligere har den hedder både ‘House of Harkness’ og ‘Coven of Chaos’) og nogle mener, den muligvis ender med at hedde ‘Agatha All Along’, når den rammer skærmen. Det gør den med et bredt spænd af navne i castet – fra Patti LuPone til Aubrey Plaza og ‘Heartstopper’-stjerne Joe Locke.

Premiere i slutningen af 2024 på Disney+. 

Rebecca Ferguson i Denis Villeneuves ‘Dune’. (Foto: Warner)

17. ‘Dune: Prophecy’

Der er dobbelt op på ‘Dune’ i 2024, hvor vi udover fortsættelsen på Denis Villeneuves biograffilm også får prequel-serien ‘Dune: Prophecy’, der foregår intet mindre end 10.000 år før den første Frank Herbert-roman fra 1965. 

Projektet har tidligere båret titlen ‘Dune: The Sisterhood’, da serien handler om fødslen af den politiske og sekteriske Bene Gesserit-bevægelse, der stiftes af søstrene Valya og Tula Harkonnen. Derudover har der været tumult i kulissen, hvor både seriens instruktør, skaber og en af hovedrolleindehaverne blev skiftet ud undervejs. 

Emily Watson og Olivia Williams (som overtog rollen efter Shirley Hendersons exit) spiller de to søstre, mens blandt andet danske Sarah-Sofie Boussnina spiller Prinsesse Ynez. 

Premiere i slutningen af 2024 på HBO Max.

‘The Franchise’. (Foto: HBO Max)

18. ‘The Franchise’

Armando Ianucci har gjort grin med Det Hvide Hus i ‘Veep’, det britiske parlament i komediefilmen ‘The Thick of It’ og Sovjet-styret i ‘Stalins død’, og i den kommende serie ‘The Franchise’ vender han sammen med Oscar-instruktør Sam Mendes vrangen ud på endnu en supermagt: superheltefilmen.

Serien stiller det flabede spørgsmål »How exactly does the cinematic sausage get made? Because every fuck-up has an origin story« om kappefilmenes tilblivelse. Og det kommer der forhåbentlig en både underholdende og tiltrængt latterliggørelse af Marvel og co. ud af – med mere snakkekomisk vigør end splatterbombastiske ‘The Boys’. 

Himesh Patel (‘Yesterday’, ‘Station Eleven’) er at finde i en af hovedrollerne sammen med Aya Cash (‘The Boys’, ‘You’re The Worst’).

Premiere i efteråret 2024 på HBO Max.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

19. ‘Mary & George’

Med en mors hjælp kan meget lade sig gøre. I begyndelsen af 1600-tallets England gik Baronessen af Buckingham dog længere end de fleste, da hun hjalp sin søn George Villiers med at forføre Kong James den 1., for at sønnike kunne få hende tættere på magtens tinder. 

Den sensuelle mor-søn-duo bliver i ‘Mary & George’ spillet af Julianne Moore og Nicholas Galitzine, der sidste år vakte både hed og komisk opsigt i ‘Red, White & Royal Blue’ og ‘Bottoms’. Virkelighedens James Villiers blev i sin samtid beskrevet som »Manden med Englands lækreste krop; lemmer så utroligt kompakte og konversationsevner så behagelige, og så sødt et gemyt«, så der er lidt at leve op til. 

Der er i hvert fald lagt op til et magtknepperi af de helt store, som ser ud til at kunne gøre selv ‘Game of Thrones’ forlegen. Manuskriptforfatter D.C. Moore er showrunner. 

Premiere i 2024 på Starz i USA. Dansk premiere uvis. 

20. ‘Interior Chinatown’

De fleste kender nok bedst Jimmy O. Yang fra sin rolle som den stereotype og smådumme kinesiske roommate Jian Yang i komedieserien ‘Silicon Valley’. Der er derfor lagt i ovnen til masser af metalag i den kommende ‘Interior Chinatown’, hvor Yang spiller manden Willis Wu, der sidder fast i en karriere som statist i politiserien ‘Black and White’ med rolletitler som »generisk asiatisk mand« eller »orientalsk mand i baggrunden«. 

Serien er baseret på en roman af Charles Yu, der også står for skærmversionen. Derudover er Taika Waititi producer og instruktør på første afsnit.

Premiere i slutningen af 2024 på Hulu – og forhåbentligt på Disney+ i Danmark simultant.

Andrew Scott som Tom Ripley i ‘Ripley’. (Foto: Netflix)

21. ‘Ripley’

Svindlerfortællinger har været den helt store trend i underholdningslandskabet de seneste par år, men få har kunnet toppe ‘The Talented Mr. Ripley’. 

Nu får Patricia Highsmiths filmatiserede romanforlæg så en serieadaptation med et umage, men bestemt ikke uinteressant cast. Her vækker ‘Fleabag’- og ‘Sherlock’-stjerne Andrew Scott især begejstring i hovedrollen som den fattige Tom Ripley, der møver sig ind i rigmandssønnens Dickie Greenleafs tilværelse, som her spilles af Johnny Flynn (‘Emma’), mens Dakota Fanning spiller dennes kæreste Marge. 

Steven Zaillian er showrunner, og ud over at føre pennen på ‘The Irishman’ og ‘Schindlers liste’ stod han bag den vellykkede HBO-thriller ‘The Night Of’. 

Premiere i 2024 på Netflix. 

22. ‘Under the Bridge’

‘Under the Bridge’ tager udgangspunkt i en sag fra 1997, hvor en 14-årig pige forsvandt på vej hjem og aldrig kom tilbage. Efterfølgende blev otte af hendes jævnaldrende venner anklaget for mordet. Serien er baseret på Rebecca Godfreys truecrime-bog om sagen. I serieversionen bliver forfatteren spillet af Riley Keogh, mens Lily Gladstone også gemmer sig i castet. 

Quinn Shephard, der instruerede influencersatiren ‘Not Okay’, står for manuskriptet, mens Samir Mehta (‘The Sinner’) og Liz Tigelaar (‘Little Fires Everywhere’) agerer showrunnere. 

Premiere i slutningen af 2024 på Hulu i USAog forhåbentligt på Disney+ i Danmark simultant.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

23. ‘Star Wars’-serier x 2

‘Star Wars’-universet bliver to serier rigere, når henholdsvis ‘The Acolyte’ og ‘Star Wars: Skeleton Crew’ får premiere i år. 

Amandla Stenberg og Lee Jung-jae spiller hovedrollerne i ‘The Acolyte’, der foregår et århundrede før ‘The Phantom Menace’ i den sidste tid for High Republic-styret, hvor de mørke kræfter overtager magten. Det får en ung padawan og hendes Jedi-master at mærke, da de kommer på sporet af skæbnesvangre hændelser. 

Takterne lader til at være af den lettere slags i ‘Skeleton Crew’, der følger fire børn, som kommer på afveje i en fremmed galakse, men får hjælp på vejen af Jude Laws ‘force user’. 

‘Everything Everywhere All At Once’-duoen The Daniels er blandt seriens imponerende udtræk af episodeinstruktører, der også tæller David Lowery (‘The Green Knight’, ‘A Ghost Story’) og Lee Isac Chung (‘Minari’). 

Serien er skabt af Christopher Ford og Jon Watts, der stod bag den populære ‘Spiderman: No Way Home’. 

‘Star Wars: Skeleton’ forventes at få premiere i begyndelsen af i 2024 på Disney+, ‘The Acolyte’ forventes at få premiere i slutningen af 2024.

24. ‘The Veil’

Elisabeth Moss fører an i en ny thrillerserie fra Steven Knight – manden bag ‘Peaky Blinders’ og senest Netflix-adaptationen ‘All the Light We Cannot See’. Udover den habile hovedrolleindehaver er der dog kun afsløret ganske få detajler indtil videre.

Vi følger to kvinder på en tur fra Istanbul til Paris og London. Den ene gemmer på en dødbringende hemmelighed, mens den anden forsøger at afsløre den. 

Premiere i 2024 på FX i USA – forhåbentlig simultant premiere på Disney+ i Danmark. 

‘Sexy Beast’. (Foto: Paramount)

25. ‘Sexy Beast’

Jonathan Glazers nazifortælling ‘The Zone of Interest’ er en af årets mest ventede film, men på seriefronten udgør instruktørens debutfilm ‘Sexy Beast’ fra 2000 lidt af et wildcard med en genindspilning på vej fra Michael Caleo (‘The Family’). 

Her følger vi makkerparret Gal Dove og Don Logan før gangsterfilmens begivenheder, da de bliver del af Londons underverden. James McArdle og Emun Elliot overtager rollerne fra Ray Winstone og Ben Kingsley.

Premiere 25. januar på Paramount+ i USA, forhåbentligt premiere på SkyShowtime i Danmark kort efter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

26. ‘The Penguin’ 

‘Scarface’ i D.C.-universet. Sådan er stemningen blevet beskrevet i den kommende ‘The Penguin’, som udfylder ventetiden på den næste film i Matt Reeves’ ‘The Batman’-serie. 

Her følger vi Colin Farrells Oswald Cobblepot på vej til forbrydertoppen som den ikoniske skurk Pingvinen, der også gjorde sin entré i filmen fra 2020. Den irske stjerne er arret som aldrig før og tæt på uigenkendelig i rollen som en af de mange ødelæggende kræfter i Gotham. I castet finder man også Cristin Milotti.

Reeves er med som producer, mens Lauren LeFranc er bag roret. 

Premiere i slutningen af 2024 på HBO Max.  

26. ‘No Good Deed’ 

»Historien om tre meget forskellige familier, der prøver at købe den samme villa i spansk 1920’er-stil, som de tror kommer til at løse alle deres problemer«. 

Resuméet til den kommende Netflix-serie ‘No Good Deed’ lyder muligvis ikke af så meget. Men når man så hører, at der er tale om en sort komedie med Lisa Kudrow, Luke Wilson, Ray Romano og Linda Cardellini, fornemmer man, at det muligvis kunne blive ganske interessant.

Med til historien hører det nemlig også, at serien er skabt af Liz Feldman bag den populære ‘Dead To Me’. I den lidt yngre ende af castet finder man Abbi Jacobson (‘Broad City’), Teyonah Parris (‘They Cloned Tyrone’) og Poppy Liu (‘Hacks’). 

Premiere i slutningen af 2024 på Netflix. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

27. ‘The Sympathizer’ 

Den koreanske instruktør Park Chan-wook har lavet eminente film som ‘Oldboy’ og ‘The Handmaiden’, men nu er han snart aktuel i seriemediet, som han tidligere har afprøvet med ‘The Little Drummer Girl’. 

‘The Sympathizer’ er produceret af A24 og følger en ung fransk-vietnamesisk mand, der er spion for kommunisterne i USA mod slutningen af Vietnamkrigen under dæknavnet The Captain. Han spilles af den unge Hoa Xuande, mens Robert Downey Jr. spiller hele fire forskellige skurke, der prøver at spolere hans projekt: både en Hollywood-instruktør, en CIA-agent og et kongresmedlem. 

Serien er baseret på Viet Thanh Nguyens Pullitzer-vindende bog af samme navn, og udover Park Chan-wook har Ferando Mereilles (‘City of God’) også instrueret to af seriens afsnit. 

Premiere i 2024 på HBO Max. 

Colin Farrell på Cannes Film Festival i 2015. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

29. ‘Sugar’

I hælene på ‘Poker Face’, der fungerede som en art Columbo for millennials, kommer endnu en alternativ detektivserie. Denne gang med sci-fi-elementer og Colin Farrell som privatdetektiv, der skal finde en Hollywood-producers forsvundne datter. 

Bag kameraet finder man ‘City of God’-instruktør Fernando Mereilles, mens Mark Protosevich bag manuskriptet til ‘I Am Legend’ har ført pennen. 

Premiere i 2024 på Apple TV+. 

30. ‘Lady in the Lake’

I 1960’ernes Baltimore spiller Natalie Portman en husmoder, der forlader manden og deres McMansion for at blive undersøgende journalist. Da hun bliver opslugt af en sag om et uopklaret mord på en sort kvinde, krydses hendes veje med en borgerrettighedsaktivist (Moses Ingram). 

Bag Apple TV+-serien står instruktøren Alma Ha’rel, der imponerede med ‘Honey Boy’. 

Premiere i 2024 på Apple TV+. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af