Gyserklassiker får nyt liv: Se den genialt hårrejsende trailer til ‘The First Omen’

Gyserklassiker får nyt liv: Se den genialt hårrejsende trailer til ‘The First Omen’
'The First Omen'. (Foto: PR)

Richard Donners ‘The Omen’ står i dag som én af 70’ernes bedste horrorfilm. Den succesfulde gyserklassiker affødte en franchise bestående af tre efterfølgere og et remake i 2006.

Nu pustes der nyt liv i fortællingen om djævlebørn med prequel-filmen ‘The First Omen’, der netop har fået sin første trailer. Det skriver The Wrap.

Den originale 70’er-film foregår i Rom, hvor en amerikansk diplomat venter et barn med sin kone. Men da barnet dør efter fødslen, forbytter han (uden sin kones viden herom) deres døde søn med en anden dreng på hospitalet. Denne nye søn viser sig at være selveste Antikrist.

‘The First Omen’ skruer tiden tilbage. Forhistorien, der er instrueret af Arkasha Stevenson (‘Brand New Cherry Flavor’, ‘Legion’), foregår ligeledes i Rom, hvor en ung amerikansk kvinde begynder en ny tilværelse som nonne. I det kirkelige miljø møder hun et mørke, der får hende til at tvivle på sin egen tro – og et komplot om at føde ondskab i menneskeform.

Hovedrollen spilles af talentet Nell Tiger Free, som får selskab af blandt andre ‘Game of Thrones’-kollegaen Charles Dance, Bill Nighy, Sonia Braga og Ralph Ineson.

Filmens første hårrejsende trailer bruger et genialt greb. Til de ulmende toner af Fever Ray-sangen ‘If I Had a Heart’ spiller den nemlig alle billederne baglæns, så alting føles bizart og ildevarslende.

‘The First Omen’ kommer i de amerikanske biografer 5. april. En dansk premiere er endnu ikke planlagt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af