Jack Black slutter sig til ‘Minecraft’-filmatisering

Jack Black slutter sig til ‘Minecraft’-filmatisering
Jack Black til visning af 'The Super Mario Bros.' i 2023. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Jack Black spillede skurken Bowser i ‘The Super Mario Bros.’, der blev en af 2023’s største biografsucceser, og han fortsætter i spilfilmatiseringssporet.

Deadline melder via kilder, at Black tilsyneladende er en del af castet i den kommende filmatisering af ‘Minecraft’, der har Jason Momoa i hovedrollen.

Ifølge IMDb handler adaptationen af det populære spilfænomen om »den ondsindede Ender Dragon, hvis ødelæggende færd får en ung pige og hendes gruppe af usandsynlige eventyrere til at redde Overworld«.

Spillet, der er skabt af Markus ‘Notch’ Persson for Mojang Studios tilbage i 2009, er det bedstsælgende nogensinde på verdensplan med 300 millioner solgte eksemplarer og omkring 140 millioner aktive månedlige brugere ifølge Deadline. Black menes at skulle spille karakteren Steve, hvilket dog ikke siger så meget, da denne, grundet sandbox-spillets natur, ikke har nogen baghistorie, da ‘Minecraft’ defineres af spillerne.

‘Minecraft’ instrueres af Jared Hess, der udover tidligere at have arbejdet sammen med Jack Black på komedien ‘Nacho Libre’, står bag kultfilmen ‘Napoleon Dynamite’. I resten af castet finder man Emma Myers, der spillede Jenna Ortegas varulve-roommate i ‘Wednesday’, Danielle Brooks kendt som Taystee i ‘Orange Is the New Black’ og børneskuespiller Sebastian Eugene Hansen.

Filmen forventes at få premiere i 2025.

Mens man venter kan Jack Black opleves på dansk jord, når han spiller i Royal Arena med Tenacious D til foråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af