Næste ‘Star Wars’-film endelig officielt annonceret – spinoff til ‘The Mandalorian’

Næste ‘Star Wars’-film endelig officielt annonceret – spinoff til ‘The Mandalorian’
'The Mandalorian'. (Foto: Disney+)

Vi har ikke fået en Star Wars-film siden ‘The Rise of Skywalker’ i 2019. I mellemtiden har et hav af projekter været rygtet, mens næsten lige så mange er smuldret igen, og Lucasfilm med Kathleen Kennedy i spidsen har fået kritik for at misforvalte den berømte rumfranchise.

Men nu er den næste Star Wars-film omsider annonceret, og det bliver, måske meget sigende, en spinoff til en Star Wars-serie. Nemlig den populære ‘The Mandalorian’, der søsatte de nye intergalaktiske eventyr på Disney+ i 2019.

Filmen hedder ‘The Mandalorian & Grogu’ og er, som titlen antyder, en fortsættelse af eventyrerne for dusørjægeren og det lille grønne væsen tidligere kendt Baby Yoda, som vi indtil nu har fulgt i tre sæsoner. Den instrueres af Jon Favreau, der også står bag serien, og som tidligere har instrueret film som ‘Iron Man’ og liveaction-versionerne af ‘Junglebogen’ og ‘Løvernes konge’.

Det er unægteligt spøjst, at Star Wars-franchisens bedste biografmuligheder nu ligger i en tv-serie-præmis, og det lugter af et sikkert valg, men forhåbentligt kan filmen puste tiltrængt ny energi i universet.

Der er dog også en række andre ‘Star Wars’-film i udvikling fra instruktørerne Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold og Dave Filoni. Sidstnævnte er samtidig på vej med ‘Ahsoka’ sæson 2.

‘The Mandalorian & Grogu’ går i produktion i år, og premieredatoen kendes endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af