Netflix skrotter Halle Berry-film i sidste øjeblik

Netflix skrotter Halle Berry-film i sidste øjeblik
Halle Berry i 'The Mothership' fra Netflix-promo for 2022. (Foto: Screenshot)

Netflix har skrottet en hel film med Halle Berry i hovedrollen, selvom den er næsten færdig. Det skriver The Wrap efter en afsløring hos The Insneider.

Det drejer sig om sci-fi-filmen ‘The Mothership’, instrueret af ‘Bridge of Spies’-manuskriptforfatter Matthew Charman, hvor Berry spiller en kvinde, der opdager alienaktivitet under sit hus efter hendes mand er forsvundet.

Filmen er blevet optaget, men har siddet fast i post-produktion. Den skulle oprindeligt have fået premiere i 2022, hvor streamingtjenesten reklamerede for den i årsprogrammet, men er blevet heftigt forsinket. Det nævnes som grunden til, at Netflix har givet den kniven.

‘The Mothership’ er ikke eneste eksempel på en stor Hollywood-produktion, der aldrig får dagens lys at se. Tidligere har Warner Bros. skrottet tre film på grund af skattefordele – herunder den færdiggjorte ‘Batgirl’ der ellers havde et budget på 660 millioner kroner. Budgettet til ‘The Mothership’ har formentlig heller ikke været lille.

Halle Berry har dog fortsat et fast samarbejde med Netflix at opfylde, hvor hun også har action-filmen ‘The Union’ overfor Mark Wahlberg på tegnebrættet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af