Oh Land og Simon Sears forelsker sig i sci-fi-dramaet ‘For evigt’ – se traileren

Oh Land og Simon Sears forelsker sig i sci-fi-dramaet  ‘For evigt’ – se traileren
'For Evigt'. (Foto: Morten Rygaard/ Nordisk Film)

Hvordan vælger man mellem sit livs kærlighed og muligheden for måske at redde jorden fra undergang?

Det udforsker ‘For evigt’ fra Ulaa Salim, der spillefilmsdebuterede med ‘Danmarks sønner’. Traileren er lige landet til filmen, hvis romantiske sci-fi-fortælling ikke er noget, man ofte ser fra dansk hånd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘For evigt’ følger det unge par Elias og Anita, der forelsker sig, mens et kraftigt jordskælv samtidig skaber en sprække i havbunden langt under Atlanterhavets overflade, der accelererer klimaforandringerne. Mange år efter er de gået fra hinanden igen. Elias bliver udtaget til et internationalt hold af klimaforskere, men da han ved et tilfælde møder sin gamle flamme, ser han hele sit liv i et nyt lys.

Simon Sears og Nana Øland Fabricius udgør den voksne version af parret, mens Viktor Hjelmsø, der spillede hovedrollen i Jonas Risvig-serien ‘Drenge’, spiller den unge Elias overfor det helt nye navn Anna Søgaard Frandsens Anita. I resten af castet finder man blandt andet Magnus Krepper og Zaki Youssef.

Simon Sears har tidligere medvirket i politidramaet ‘Shorta’, den danske Netflix-serie ‘Skruk’ såvel som en international rolle i Netflix-serien ‘Shadow & Bone’. Nana Øland Fabricius er nok bedst kendt under musikeraliasset Oh Land og sit virke som ‘X Factor’-vært, men har også tidligere medvirket i den danske western ‘The Salvation’ overfor Mads Mikkelsen.

‘For evigt’ får biografpremiere 18. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af