Premieren på årets mest ventede film (ifølge Soundvenue) udsat

Premieren på årets mest ventede film (ifølge Soundvenue) udsat
Robert Pattinson i 'Mickey 17'. (Foto: Screenshot fra trailer/Warner)

I lørdags udnævnte vi på Soundvenue Bong Joon-hos første film siden ‘Parasite’, ‘Mickey 17’, til den mest ventede film i 2024 på vores liste over de 50 mest imødesete titler.

Dengang havde filmen en annonceret premieredato 28. marts, men det kommer desværre ikke til at ske.

Distributøren bag, Warner, har udskudt premieren på ubestemt tid og sat ‘Godzilla vs. Kong: The New Empire’ (…) ind i stedet.

Kilder siger til IndieWire, at filmens nye premieredato snart bliver offentliggjort, men at produktionen er blevet forsinket blandt andet på grund af sidste års strejke i Hollywood.

I tillæg vil jeg tillade mig at spekulere i, om filmen skal have verdenspremiere på Cannes-festivalen i maj, hvilket en marts-launch ville umuliggøre. Bong Joon-ho er fast mand på den prestigefulde festival, og selvom ‘Mickey 17’ er et mere kommercielt udspil end hans tidligere film, vil festivalen utvivlsomt gerne hoste første visning i verden af filmen. Det er der åbnet op for nu.

Alt tyder i hvert fald stadig på, at filmen kommer ud i løbet af året.

Robert Pattinson spiller hovedrollen som Mickey7, der er en såkaldt Expendable: En overflødig ansat på en ekspedition for at kolonisere isverdenen Niflheim. Mickey7 er ham, holdet tyer til, når missionen er særligt farlig.

Fortællingen er baseret på en roman af Edward Ashton.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af