‘The Bear’-skaber har lavet en perfekt Coca-Cola-reklame inspireret af seriens bedste afsnit

‘The Bear’-skaber har lavet en perfekt Coca-Cola-reklame inspireret af seriens bedste afsnit
Rene Gube i Coca-Cola-reklamen (Foto: Screenshot fra reklamen)

‘The Bear’ blev en af de helt store vindere, da den amerikanske tv-branches svar på Oscar, Emmy-prisen, blev uddelt i nat dansk tid.

Showet var forsinket fra september på grund af sidste års strejke i Hollywood, og det var derfor første sæson af den roste restaurantserie, der blev hyldet.

Men i forbindelse med showet havde ‘The Bear’-skaber Christopher Storer forberedt en lille kommerciel gave i form af en reklame for Coca-Cola, som riffer på det mest omtalte og mesterlige afsnit fra sæson 2, nemlig flashbackafsnittet ‘Fishes’ med en mildest talt hektisk jul hos familien Berzatto.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Reklamen, der blev vist i en kort 30-sekunders version under Emmy-showet, men som kan ses i fuld længde her, hedder ‘The New Guy’ og handler om en fyr, der bliver introduceret til sin kærestes familie for første gang.

Han spilles af Rene Gube, som er forfatter på ‘The Bear’ og selv var med i et andet rost afsnit af sæson 2, ‘Forks’.

Reklamen er ifølge Coca-Cola skudt med præcis samme kameralinse som ‘Fishes’-afsnittet, og den imiterer da også ret perfekt den vanvittigt hektiske atmosfære.

Det eneste urealistiske er naturligvis, at hele familien sætter sig i sofaen og ser sport uden at drikke alkohol.

Det er i øvrigt virkelig gode tider for brands at koble sig op på ‘The Bear’-universet.

Senest gik Calvin Kleins kampagne med hovedrolleindehaver Jeremy Allen White viralt, og det forstår man jo godt:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af