Tom Cruise er på vej med ‘Top Gun 3’

Tom Cruise er på vej med ‘Top Gun 3’
Tom Cruise i 'Top Gun: Maverick' (Foto: United International Pictures)

Hele 36 år efter premieren på 80’er-klassikeren ‘Top Gun’ vendte Tom Cruises dumdristige jagerpilot i 2022 tilbage til biograflærrederne med efterfølgeren ‘Top Gun: Maverick’. Der kommer ikke til at gå lige så lang tid, før vi får en tredje ‘Top Gun’-film at se.

Deadline kan nemlig fortælle, at ‘Top Gun 3’ er i udvikling hos Hollywood-studiet Paramount, som også producerede de to første film om Pete ‘Maverick’ Mitchell.

Det giver god mening, for ‘Top Gun: Maverick’ var en kæmpestor kommerciel succes – Tom Cruises bedst sælgende film i karrieren med en global indtjening på over 11 milliarder kroner (ifølge Box Office Mojo).

Ehren Kruger, én af de fem forfattere bag ‘Top Gun: Maverick’, er ifølge Deadline i gang med at skrive manuskriptet til ‘Top Gun 3’. Joseph Kosinski, som instruerede 2022-filmen, er igen involveret, men det er endnu usikkert, om han skal instruere eller producere. Gengangerne Jerry Bruckheimer og David Ellison producerer også den nye film.

Planen er efter sigende, at Tom Cruise igen skal spille over for Miles Teller og Glen Powell, der blev introduceret i ‘Top Gun: Maverick’ som de unge piloter Bradley ‘Rooster’ Bradshaw (søn af Mavericks afdøde kammerat Goose) og Jake ‘Hangman’ Seresin.

I øjeblikket er Tom Cruise på optagelser til den ottende ‘Mission: Impossible’-film, som er udskudt til 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af