Tom Hollander modtog ved en fejl Tom Hollands ‘Avengers’-bonus: »En forbløffende mængde penge«

Tom Hollander modtog ved en fejl Tom Hollands ‘Avengers’-bonus: »En forbløffende mængde penge«
Tom Holland. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Tom Hollanders liv blev en smule mere besværligt, da den 19 år yngre skuespillerkollega Tom Holland pludselig blev verdenskendt som Marvel-filmenes nye Spider-Man.

De to skuespilleres næsten identiske navne var en enkelt gang skyld i, at Hollander ved en fejl modtog Hollands bonus for ‘The Avengers’. De to skuespillerede havde for en kort stund samme agentbureau, der forvekslede dem.

Det fortæller Hollander med et smil under sit besøg hos talkshowet ‘Late Night with Seth Meyers’ i anledning af sin rolle i Ryan Murphys kommende serie ‘Feud: Capote Vs. The Swans’. Det skriver Entertainment Weekly.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg gik ud for at se min ven, der lavede teater i England for 300 pund om ugen, men som laver et godt stykke arbejde, Tjekhov (forfatteren Anton Tjekhov, red.). Og jeg sad selvtilfreds blandt publikum efter at have lavet et BBC-show til 30.000 eller sådan noget, hvilket var nok vil få mig igennem det næste år eller deromkring«, fortæller Hollander til vært Seth Meyers.

»Og jeg tænkte: ‘Well, det her er fantastisk. Jeg er meget velstående, men min gode ven Peter laver dette fantastiske skuespil, og jeg har tænkt mig at gå ud og møde ham bagefter, være lidt nedladende og sige, hvor vidunderligt det var«.

I teaterforestillingens pause tjekkede Hollander sin telefon, hvor han havde fået en e-mail med ordene: »Din første billetsalgsbonus for ‘The Avengers’«.

“Og jeg tænkte: ‘Jeg tror ikke, jeg er med i The Avengers”«, siger Hollander. »Det var en forbløffende mængde penge. Og det var ikke hans løn, det var hans første billetsalgsbonus. Ikke for hele billetsalget, for det første. Og det var flere penge, end jeg nogensinde … det var et syvcifret beløb. Han var 20 år eller sådan noget. Så min følelse af selvtilfredshed, som du husker, jeg havde i første akt, forsvandt meget hurtigt«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af