En af Ryan Murphys bedste serier genopstår endelig – se traileren til ‘Feud: Capote vs. The Swans’

En af Ryan Murphys bedste serier genopstår endelig – se traileren til ‘Feud: Capote vs. The Swans’
Chloë Sevigny i 'Feud: Capote vs. The Swans'. (Foto: FX)

Serieskaberen Ryan Murphy har ry for at være en af de mest produktive serieskabere i Hollywood og har stået bag alt fra ‘Glee’, ‘Pose’, ‘The Politician’ til antologiserierne ‘American Horror Story’, ‘American Crime Story’ og Netflix-streaminghits som ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ og ‘The Watcher’.

En af hans mindre kendte serier er dog antologiserien ‘Feud’, hvis første sæson kom helt tilbage i 2017. Den handlede om rivaliseringen mellem Bette Davis og Joan Crawford under indspilningerne på Hollywood-filmen ‘Whatever Happened To Baby Jane?’ i 1962. Nu er næste ombæring af serien dog endelig på trapperne med titlen ‘Feud: Capote Vs. The Swans’, hvis trailer netop er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fortællingen foregår endnu engang i midten af forrige århundrede, hvor det denne gang er den berømte forfatter Truman Capotes omgang med New Yorks overklassefruer ‘The Swans’, der er i centrum. For under dække af venskab, bruger forfatteren deres intriger og hemmeligheder i sin litteratur, hvilket de ikke tager vel imod.

Engelske Tom Hollander, der senest har kunne ses i anden sæson af ‘The White Lotus’ som den homoseksuelle rigmand Quentin, spiller Capote. Han får blandt andet selskab af Naomi Watts, Chloë Sevigny, Demi Moore og 80’er-stjernen Molly Ringwald. Gus van Sant (‘Good Will Hunting’) er med som episodeinstruktør.

Serien tager udgangspunkt i bogen ‘Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era’ fra 2021 skrevet af Laurence Leamer.

‘Feud: Capote vs. The Swans’ får premiere på amerikanske FX 31. januar. Den formodes at lande på Disney+ i Danmark, men der er endnu ikke en premieredato herhjemme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af