Zendaya og Timothée Chalamet er allerede klar på en tredje ‘Dune’-film

Zendaya og Timothée Chalamet er allerede klar på en tredje ‘Dune’-film
Zendaya og Timothée Chalamet i 'Dune: Del 2'. (Foto: Warner)

Om knap en måned rammer den længe ventede ’Dune: Del 2’ de danske biografer. Anden del af Denis Villeneuves filmatisering er blevet udskudt flere gange grundet sidste års Hollywood-strejke, så man kan roligt sige, at forventningerne til filmen er høje.

Foreløbigt er ’Dune: Del 2’ den sidste ‘Dune’-filmatisering, Villeneuve skal instruere. Selv er instruktøren meget interesseret i at instruere en tredje film, baseret på Frank Herberts anden bog i serien ’Dune: Messiah’.

Det udtaler han til TotalFilm.

»Det ville skabe en total balance at afslutte Pauls (Atreides, red.) historie i, hvad vi kunne kalde en tredje del«, siger Villeneuve.

Det er ikke kun Villeneuve, der er positivt indstillet på en tredje ’Dune’-installation. Filmens to hovedroller, Timothée Chalamet og Zendaya, tilføjer, at de ikke ville tøve med at vende tilbage i rollerne som Paul Atreides og Chani, hvis en tredje film skulle få grønt lys.

»Når han (Villeneuve, red.) er klar, er vi alle ivrige efter at høre, hvad hans vision er«, fortæller Zendaya.

»Hvis muligheden kommer for at færdiggøre historien med ’Dune: Messiah’, så tror jeg, vi alle ville være super entusiastiske«, tilføjer Chalamet.

Selvom der ikke er nogle konkrete informationer om, at en tredje film skulle være under udvikling, har instruktøren afsløret, at manuskriptet til en tredje film næsten er færdigt.

’Dune: Del 2’ fik først grønt lys fra produktionsselskabet på baggrund af succesen fra første film, så det er ikke utænkeligt, at den todelte filmatisering kunne blive en trilogi, hvis anden del bliver en økonomisk succes.

’Dune: Del 2’ får biografpremiere 28. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af